Μπαρτσελόνα: Απέκτησε τον Ομπαμεγιάνγκ ελεύθερο από την Άρσεναλ - Δείτε βίντεο

Μπαρτσελόνα: Απέκτησε τον Ομπαμεγιάνγκ ελεύθερο από την Άρσεναλ - Δείτε βίντεο

Ο Γκαμπονέζος πρώην επιθετικός της Άρσεναλ συμφώνησε σε συμβόλαιο ενάμιση χρόνου, ως το καλοκαίρι του 2023 δηλαδή, ρίχνοντας κατά πολύ τις απαιτήσεις του ως προς τις οικονομικές απολαβές τουλάχιστον για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου, ώστε να προχωρήσει το deal

πιερ
Είναι επίσημο, η Μπαρτσελόνα πυροδότησε τη «βόμβα» της χειμερινής περιόδου αποκτώντας ελεύθερο από την Άρσεναλ τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ!

Μετά από σίριαλ που κράτησε όλη τη μέρα, αρχής γενομένης από το ταξίδι του Γκαμπονέζου στη Βαρκελώνη και με ουκ ολίγες ανατροπές, οι Μπλαουγκράνα τα βρήκαν σε όλα με τον 32χρονο στράικερ, πήραν το πράσινο φως από τη La Liga για την εγγραφή του στο ρόστερ και μετά τις υπογραφές μένει μόνο η ανακοίνωση της σπουδαίας μεταγραφής, που αναμένεται για το πρωί της Τρίτης (1/2)!


Κλείσιμο
Ο «Όμπα» συμφώνησε σε συμβόλαιο ενάμιση χρόνου, ως το καλοκαίρι του 2023 δηλαδή, ρίχνοντας κατά πολύ τις απαιτήσεις του ως προς τις οικονομικές απολαβές τουλάχιστον για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου, ώστε να προχωρήσει το deal. Τόσο ο ίδιος όσο και οι Μπλαουγκράνα, άλλωστε δεν είχαν άλλη επιλογή, αφού ο ένας θα έμενε στον «πάγο» στην Άρσεναλ μέχρι το τέλος της σεζόν και η ομάδα θα έμενε ξεκρέμαστη χωρίς τον φορ που έψαχνε.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός της Άρσεναλ έφτασε χθες (31/1) στην Βαρκελώνη, το «deal» έφτασε κοντά στο «ναυάγιο» και εν τέλει είχαμε την ολική ανατροπή, με τον διεθνή φορ να δίνει τα χέρια με τους «Μπλαουγκράνα».



Λίγο πριν τις 23:00 o Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως ο Ομπαμεγιάνγκ ξεκίνησε τα απαραίτητα ιατρικά του τεστ, ενώ η πλευρά των «Κανονιέρηδων» έχει λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις για το αίσιο τέλος της υπόθεσης.




Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές και χιόνια

Πλεύρης: Εκτός ΕΣΥ όσοι υγειονομικοί δεν έχουν εμβολιαστεί ως τις 31 Μαρτίου

Πώς «ναυάγησε» η μομφή του Τσίπρα: Ούτε διαρροές από τη γαλάζια Κ.Ο., ούτε αντικυβερνητικό μέτωπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης