Παναθηναϊκός: Κοντά σε Τζιωρτζόπουλο

Παναθηναϊκός: Κοντά σε Τζιωρτζόπουλο

Σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για πόστο στην Ακαδημία βρίσκεται ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος, ενώ δύο νεαροί που ανήκουν στην ΑΕΚ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στα αναπτυξιακά τμήματα

tzortziopoulos
Η ανεξήγητη –προς το παρόν- απόφαση της ΑΕΚ να διαλύσει το τμήμα Κ19 αποδεσμεύοντας σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές ηλικίας 17 και 18 ετών, δημιούργησε «ντόμινο» εξελίξεων. Όπως είναι φυσιολογικό, παιδιά τα οποία είναι χρόνια δουλεμένα σε μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων.

Ιδίως δύο ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2004 που είχαν ανεβεί στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία και αγωνίστηκαν στο τελευταίο πρωτάθλημα Super League Κ19, μπήκαν στο στόχαστρο των δύο ΠΑΕ που πρωταγωνιστούν την τελευταία δεκαετία σε επίπεδο υποδομών.

Ο ένας είναι ο στόπερ Αντωνόπουλος και ο έτερος ο επιτελικός μέσος Πιτιλάκος. Για αμφότερους ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, ενώ για τον πρώτο «ψάχνεται» μόνο ο ΠΑΟΚ. Έχουν γίνει συζητήσεις, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς στο οποίο υπάγονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Εάν μένουν ελεύθεροι, χωρίς να έχει η ΑΕΚ οικονομικές αξιώσεις (τροφεία), τότε είναι δεδομένο ότι οι δύο «4άρηδες» θα μετακινηθούν μέσα στον Ιούλιο σε άλλη μεγάλη ΠΑΕ. Εάν όχι, η κατάσταση περιπλέκεται.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος έχει έλθει σε κατ΄αρχήν συμφωνία με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ όπου προπονούσε την ομάδα Κ11-Κ10 των ακαδημιών και είχε αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με τους πιτσιρικάδες, οι οποίοι απέδιδαν και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Βαγγέλη Σάμιο με κοινή την επιθυμία της συνεργασίας. Απομένει, όμως, να διευκρινιστεί τι ρόλο θα επιτελέσει και ποιο τμήμα θα αναλάβει. Πιθανότατα θα είναι η Κ14.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

WhatsApp: Καταγγελίες για υπερβολική πίεση στους χρήστες να δεχτούν τη νέα πολιτική απορρήτου

Εμβόλιο ή αναστολή εργασίας: Τι ισχύει για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Ανακοινώσεις για χώρους διασκέδασης

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Νέα ευκαιρία για όσους έχασαν τα φθηνά κρατικά δάνεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης