Κορωνοϊός: Ο Έρικ Ουρτάδο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πουλήθηκε λόγω άρνησης εμβολιασμού

Κορωνοϊός: Ο Έρικ Ουρτάδο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πουλήθηκε λόγω άρνησης εμβολιασμού

O Έρικ Ουρτάδο έγραψε ιστορία καθώς η Μόντρεαλ Ίμπακτ τον πούλησε στην Κολόμπους Κρου μετά την άρνηση του να εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό

Hurtado23
O 30χρονος Αμερικανός επιθετικός, Έρικ Ουρτάδο, αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και η ομάδα του MLS, Μόντρεαλ Ίμπακτ, του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

«Υπήρχε ενδιαφέρον για τον Έρικ τις τελευταίες εβδομάδες και παρά το γεγονός ότι υπήρχε ικανοποίηση για την απόδοσή του, αποφασίσουμε ν' ακούσουμε τις προτάσεις.
Καθώς δεν εμβολιάστηκε για τον Covid-19, η κατάστασή του έγινε προβληματική και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην πώλησή του. Ο Έρικ μας επανέλαβε ότι δεν ήθελε να προχωρήσει στον εμβολιασμό και εμείς από την πλευρά μας αποφασίσαμε ότι η πώλησή του ήταν συμφέρον deal για όλες τις πλευρές», υποστήριξε ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής της ομάδας από το Μόντρεαλ, Ολιβιέ Ρενάρ.



Τελικά ο Ουρτάδο θα συνεχίζει ν' αγωνίζεται στο MLS καθώς η Κολόμπους Κρου τον απέκτησε αντί 200 χιλιάδων ευρώ. Όπως και να 'χει έγινε η πρώτη γνωστή περίπτωση ποδοσφαιριστή που η ομάδα του τού έδειξε την πόρτα της εξόδου και πωλήθηκε σε άλλη λόγω άρνησης εμβολιασμού.

Γεννήθηκε στη Βιρτζίνια και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπρόνκος. Τον απέκτησαν ύστερα οι Βανκούβερ Γουάιτκαπς και το 2015 ήρθε στην Ευρώπη. Παραχωρήθηκε δανεικός στη νορβηγική, Μιεντάλεν.

Το 2018 τον απέκτησε η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και τον περασμένο Φεβρουάριο έμεινε ελεύθερος, καθώς δεν ανανέωσε από το συμβόλαιό του. Επέστρεψε στον Καναδά για λογαριασμό της Μόντρεαλ Ίμπακτ, από την οποία αποχώρησε πριν από λίγες ώρες.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης