Σάλος με τον ΜακΓκρέγκορ: Παρότρυνε τον τρίχρονο γιο του να χτυπήσει παιδάκι για εκδίκηση!

Σάλος με τον ΜακΓκρέγκορ: Παρότρυνε τον τρίχρονο γιο του να χτυπήσει παιδάκι για εκδίκηση!

Ο διάαημος Ιρλανδός μαχητής, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, παρότρυνε τον τρίχρονο γιο του να χτυπήσει ένα άλλο μικρό παιδάκι για να πάρει εκδίκηση, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα σόσιαλ μίντια

macgregorsonn
Ο Ιρλανδός είναι για πολλούς προκλητικός, αυθάδης και ορισμένες φορές έχει ανάρμοστη συμπεριφορά. Αυτό άλλωστε το έχει αποδείξει τόσο εντός ρινγκ όσο και στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πάθος, την ενέργεια και τα κατορθώματα του.

Αυτό το διάστημα ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ βρίσκεται για διακοπές μαζί με την οικογένειά του στο Ντουμπάι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Ο 32χρονος Ιρλανδός μαχητής προσπαθεί να μάθει στον μικρό του γιο, Κόνορ Τζακ ΜακΓκρέγκορ Τζούνιορ, τα μυστικά του αθλήματος. Βέβαια, επέλεξε να το κάνει με τον χειρότερο τρόπο, καθώς σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media o ΜακΓκρέγκορ τον παρότρυνε να χτυπήσει ένα παιδάκι για να πάρει εκδίκηση.

«Σε χτύπησε; Που; Χτύπησε τον κι εσύ. Χτύπα τον στο στόμα. Εκεί να στοχεύεις. Χτύπα τον αστραπιαία. Γι’ αυτό προπονούμαστε» έλεγε χαρακτηριστικά ο ΜακΓρέγκορ στον τρίχρονο γιο του, ενώ παράλληλα του έδειχνε το κολιέ που φορούσε στο λαιμό του, τονίζοντας του πως «αυτή είναι η κορώνα των ΜακΓρέγκορ. Είναι ένα κεφάλι λιονταριού με ένα στέμμα πάνω του. Είμαστε βασιλιάδες».

Κλείσιμο

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε για πρώτη φορά στους «8» του Μόντε Κάρλο

Νεϊμάρ: «Οταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θέλω να γίνω παίκτης πόκερ»

Η Ρωσίδα «Angelina Jolie» των ρινγκ βγάζει... νοκ-άουτ τους θαυμαστές της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης