Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίλαν 1-1: Προβάδισμα στο 92' οι «ροσονέρι» - Δείτε τα γκολ

Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίλαν 1-1: Προβάδισμα στο 92' οι «ροσονέρι» - Δείτε τα γκολ

Στις καθυστερήσεις ο Κίερ απάντησε στην κεφαλιά του Ντιαλό και χάρισε στη Μίλαν το 1-1 στο Μάντσεστερ και μαζί το πλεονέκτημα για τη ρεβάνς - Κοντά σε πρόκριση Αγιαξ (3-0 Γιουνγκ Μπόις), Βιγιαρεάλ (0-2 Ντ. Κιέβου), ισοπαλία στο Σλάβια-Ρέιντζερς για τους «16» του Europa League

milannnnnn
Σχεδόν είχε λήξει. Το πολύ να είχε ακόμα μία φάση και αυτή με το ζόρι. Τότε χτύπησε στον αέρα ο Κίερ που με δική του κεφαλιά στις καθυστερήσεις (90'+2') ισοφάρισε για τη Μίλαν (1-1) στο “Ολντ Τράφορντ”, αφήνοντας την εικόνα να ζουμάρει στον σοκαρισμένο Σόλσκιερ και γενικότερα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9usdtffpce9-sf)

Οι Αγγλοι είχαν προηγηθεί, με τον 18χρονο Αμάντ Ντιαλό να συστήνεται σε όλον τον καλό κόσμο της μπάλας με μία περίεργη γυριστή κεφαλιά (50') από τρομερή ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες. Στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα στη φάση των “16” του Europa League, Γιουνάιτεντ και Μίλαν είχαν αρκετές στιγμές που θα μπορούσαν να βρουν περισσότερα γκολ. Σημαντικότερες εξ αυτών τα δύο ακυρωμένα τέρματα των Ιταλών, αλλά και η highlight αδιανόητη χαμένη ευκαιρία του Μαγκουάιρ. Και πλέον το πλεονέκτημα του... μισού γκολ το έχουν οι Ροσονέρι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Χέντερσον, Μαγκουάιρ, Μπαιγί, Γουάν-Μπισάκα (74' Γουίλιαμς), Τέλες, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες (74' Φρεντ), Τζέιμς (74' Σο), Γκρίνγουντ, Μαρσιάλ (46' Ντιαλό)

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμι, Κίερ, Τομόρι, Καλάμπρια (74' Καλουλού), Νταλότ, Μεϊτέ, Κεσί, Κρούνιτς, Σαλεμάκερς (69' Καστιγιέχο), Μπραΐμ Ντίαθ (69' Τονάλι), Ράφαελ Λεάο.

ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΜΙΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9usdtfldsqh-sf)

Κλείσιμο
Με μισή πρόκριση επιστρέφει από το Ολιμπίσκι η Βιγιαρεάλ. Το κίτρινο υποβρύχιο έφυγε με τη νίκη (0-2) από το Κίεβο και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Πάου Τόρες άνοιξε το σκορ για την ισπανική ομάδα από ασίστ του MVP της τρέχουσας σεζόν, Ζεράρ Μορένο, στο 30ό λεπτό. Λίγο μετά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 52', ο Ραούλ Αλμπιόλ διεύρυνε (0-2) το προβάδισμα της Βιγιαρεάλ. Το σκορ αυτό έμελλε να είναι και τελικό παρά τις προσπάθειες του Τσιχάνκοβ για τους Ουκρανούς.

Ο ΜΠΡΟΜΠΕΪ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9usdtf8mcm1-sf)

Ο Άγιαξ υποδέχτηκε στη Γιόχαν Κρόιφ Αρενα τη Γιουνγκ Μπόις και πήρε το σκορ που ήθελε (3-0) ενόψει της ρεβάνς της Βέρνης. Το πρώτο μέρος στο Άμστερνταμ δεν είχε σκορ. Στο 62ο λεπτό οι παίκτες του «Αίαντα»... έκρυψαν την μπάλα, ο Κλάασεν μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Φεβρ. Στο 82ο οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά και ο Νέρες από δεξιά εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ο Το σουτ του Μπρόμπεϊ με πλασέ από αριστερά σταμάτησε στο δοκάρι στο 86ο λεπτό. Πήρε την «εκδίκησή» του στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου έκανε το 3-0 και απλοποίησε το έργο της ολλανδικής ομάδας επί ελβετικού εδάφους.

«ΟΡΘΙΑ» Η ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΕΝΟΨΕΙ ΡΕΒΑΝΣ, ΜΕ ΗΡΩΑ ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9usdtfqf9wx-sf)

Με αύρα… πρωταθλήτριας, η Ρέιντζερς κατάφερε να μην ηττηθεί και βρήκε το απαραίτητο εκτός έδρας γκολ στην έδρα της Σλάβια Πράγας (1-1), που της δίνει οριακό προβάδισμα ενόψει ρεβάνς. Λίγες μέρες μετά την εξασφάλιση του 55ου πρωταθλήματος Σκωτίας, η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ συνάντησε δύσβατο εμπόδιο από τους Τσέχους, οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό της Λέστερ φάνηκαν ακόμη πιο επικίνδυνοι, κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7’ με υπέροχο σουτ του Στάντσιου μέσα από την περιοχή. Ωστόσο, οι Προτεστάντες έδειξαν μέταλλο και ισοφάρισαν πριν από την ανάπαυλα, χάρη στην κοντινή προβολή του Ελάντερ προ κενής εστίας στο 36’. Για να κρατήσει το σκορ πρόκρισης, όμως, η Ρέιντζερς χρειάστηκε τη συνδρομή του αγέραστου κίπερ, ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος στέρησε το 2-1 από τον Μάζοπουστ στο 89’ με απίθανη απόκρουση στη γραμμή!

19.55
Αγιαξ – Γιουνγκ Μπόις 3-0
(62' Κλάασεν, 82' Τάντιτς, 90' Μπρόμπεϊ)

Ντιναμό Κιέβου – Βιγιαρεάλ 0-2
(30' Πάου Τόρες, 52' Αλμπιόλ)

Μάν. Γιουνάιτεντ – Μίλαν 1-1
(50' Ντιαλό – 90'+2' Κίερ)

Σλάβια Πρ. - Ρέιντζερς 1-1
(7' Στάντσιου – 36' Χελάντερ)

22:00
Ρόμα – Σαχτάρ

Ολυμπιακός – Αρσεναλ

Τότεναμ – Ντ. Ζάγκρεμπ

Γρανάδα – Μόλντε

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόεδρος Παρί: «Μπαμπέ και Νεϊμάρ για πάντα Παριζιάνοι»

Επικυρώθηκε από την ΓΓΑ ο κατάλογος της ΕΟΚ, κανονικά στις 28/3 οι εκλογές

Στο παγκόσμιο Top-25 της γενιάς του ο Τζόλης, στη 2η θέση ο Στεργίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης