Η τολμηρή selfie της Γουάντα Νάρα που «έβαλε φωτιά» στο Instagram

Η τολμηρή selfie της Γουάντα Νάρα που «έβαλε φωτιά» στο Instagram

Η καυτή σύζυγος του άσου της Παρί, Μάουρο Ικάρντι, φωτογραφήθηκε στον καθρέφτη του σπιτιού της, φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό εσώρουχο

wanda-nara3
Δεν είναι η πρώτη φορά που η καυτή σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, προκαλεί τους 7,5 εκατ. ακολούθούς της με τις προκλητικές της πόζες.

Αυτή τη φορά η Γουάντα Νάρα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σούπερ σέξι σέλφι μπροστά από τον καθρέφτη της, φορώντας ένα μικροσκοπικό εσώρουχο και και μια πετσέτα που κάλυπτε το στήθος της. Μάλιστα η εν λόγω φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 500.000 likes μέσα σε λίγες ώρες!


Αξίζει να σηεμιωθεί πως πρόσφατα η εκρηκτική Αργεντίνα είχε αναφερθεί στη πολυσυζητημένη σχέση της με τον άσο των Παριζιάνων, λέγοντας: «Το μυστικό είναι να του μαγειρεύεις κάθε μέρα, να τον περιμένεις έχοντας φτιάξει τα πιο νόστιμα σάντουιτς στις τρεις το πρωί μετά από ένα παιχνίδι.

Ή απλά να πηγαίνεις στην κουζίνα ξημερώματα για να του φτιάξεις ένα κλαμπ σάντουιτς με κοτόπουλο, να του ετοιμάζεις τα καλύτερα επιδόρπια το απόγευμα και… να είσαι η καλύτερη στο κρεβάτι.

Όλα τα υπόλοιπα τα αγοράζει με την πιστωτική του. Σε αγαπώ, Μάουρο Ικάρντι».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης