Άρης: Απαγόρευση εισόδου του Καρυπίδη στο γήπεδο για έναν μήνα

Άρης: Απαγόρευση εισόδου του Καρυπίδη στο γήπεδο για έναν μήνα

Με τιμωρία απαγόρευσης παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο και τ' αποδυτήρια του γηπέδου τιμωρήθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έπειτα απ' όσα συνέβησαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό

KARYPIDIS
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο επέβαλε τιμωρία τόσο στον ιδιοκτήτη του Άρη, όσο και στον ΠΑΟΚ που καλείται να πληρώσει πρόστιμο για όσα κατεγράφησαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"ΠΑΕ Άρης, Θ. Καρυπίδης (Μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/21/110959 από 15/01/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ".

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 80ρηδες - Ποιοι παίρνουν μετά σειρά να σηκώσουν τα μανίκια

Ανατροπή: Ποιες μάσκες λένε τώρα ότι πρέπει να αποφεύγονται λόγω της μετάλλαξης

In memoriam: Δύο χρόνια χωρίς τον Θέμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης