Super League 1, Ατρόμητος-ΟΦΗ 0-0: Έμειναν όρθιοι οι Κρητικοί με δέκα παίκτες

Super League 1, Ατρόμητος-ΟΦΗ 0-0: Έμειναν όρθιοι οι Κρητικοί με δέκα παίκτες

Ο ΟΦΗ άντεξε στην πίεση του Ατρόμητου κατά τη διάρκεια του β΄μέρους και μετά την αποβολή του Μεγιάδο στο 52', οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς παρότι αμφότερες είχαν μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη  στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Super League 1 

atromitosofi
Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές στην έναρξη του δεύτερου μέρους, με τους γηπεδούχους τελικά να μην μπορούν να βρουν το γκολ της νίκης και το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8fo3isjecip-sf)


Έτσι έπαιξαν
Ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος δεν βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του καθώς αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Μανού Ερβάς να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή, επέλεξε σχηματισμό 3-5-2, όπως τελείωσε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μανδάς, έχοντας μπροστά του σε τριάδα τους Γκάλο, Γούτα, Γκαλβάο. Δεξί φουλ μπακ ήταν ο Νταβιώτης κι αριστερό ο Τομάσεβιτς. Στα χαφ βρέθηκαν ο Χαρίσης με τον Νάτσο και τον Μουνίθ πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Επιθετικό δίδυμο ήταν ο Μανούσος και ο Αγκάγιεφ.

Από την άλλη, ο Γιώργος Σίμος, κατέβασε τον ΟΦΗ με 3-4-1-1. Ο Βάτερμαν ήταν στο τέρμα, με τους Βαφέα, Διαμαντή, Σελίμοβιτς μπροστά του σε τριάδα. Δεξί φουλ μπακ ήταν ο Ουές κι αριστερό ο Λυμπεράκης. Ο Μεγιάδο ήταν αμυντικός μέσος, με τους Νέιρα και Μπαλογιάνη δεξιά κι αριστερά στο κέντρο. Στη κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Γρίβας και πίσω του ο Στάρτζεον.

Πάνω κάτω η μπάλα, μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν και ακυρωμένο γκολ για τον ΟΦΗ!
Το παιχνίδι στο Περιστέρι άρχισε με αρκετά καλό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να φωνάζουν για πέναλτι! Πρώτα ο Ατρόμητος, όταν μετά το γύρισμα του Μανούσου στο 20' ο Αγκάγιεφ βρέθηκε στο έδαφος και στη συνέχεια ο ΟΦΗ για χέρι του Γούτα στο 26'. Και στις δύο φάσεις, ρέφερι και VAR δεν έδειξαν κάτι.

Κλείσιμο
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης όμως ήταν στο 29'. Συγκεκριμένα ο Μουνίθ βρήκε τον δραστήριο Μανούσο, ο Βάτερμαν βγήκε και του... μίκρυνε το τέρμα με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αστοχήσει. Αμέσως μετά είχαμε το γκολ του ΟΦΗ που δεν μέτρησε! Ο Νέιρα βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Γρίβα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, εκείνος πρόλαβε την έξοδο του Μανδά και σκόραρε, αλλά ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ. Όπως φάνηκε κι από το VAR οριακά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ήταν εκτεθειμένος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8fllv925qeh-sf)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8fltpdr3sap-sf)


Δοκάρι, ακυρωμένο γκολ του Ατρόμητου και από ένα χαμένο τετ-α-τετ!
Το πρώτο ημίχρονο είχε κι άλλες... συγκινήσεις! Πρώτα για τον Ατρόμητο, όταν ο Νάτσος στο 32' με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Μουνίθ, που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε τον Βάτερμαν που έσωσε. Στη συνέχεια, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να σκοράρουν αλλά το τέρμα τους να μη μετρήσει, με τον Αγκάγιεφ στο 36' να βρίσκει την μπάλα με το χέρι πριν την στείλει στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1, όταν ο Ουές έφυγε στη πλάτη των αμυντικών του Ατρόμητου και προσπάθησε να... κρεμάσει τον Μανδά που με εξαιρετική επέμβαση έσωσε την εστία του. Με την συμπλήρωση 45 λεπτών, οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια τεράστια ευκαιρία, όταν ο Αγκάγιεφ με υπέροχη μπαλιά βρήκε τον Μανούσο, ο οποίος προσπέρασε και τον Βάτερμαν, αλλά στη συνέχεια αστόχησε στο πλασέ του.

Το γεμάτο πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώθηκε με δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, όταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διαμαντής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μανδά.

Κόκκινη στον Μεγιάδο και κυριαρχία Ατρόμητου

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8fme5trmavl-sf)

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για τους Περιστεριώτες, καθώς στο 52' ο ΟΦΗ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μεγιάδο με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος κυριάρχησε αλλά σε καμία περίπτωση δεν απείλησε όσο στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Μουνίθ ήταν ο πιο κινητικός ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, αλλά τα σουτ που δοκίμασε έφυγαν είτε άουτ, είτε σταμάτησαν στον πολύ καλό Βάτερμαν. Ο ΟΦΗ, μετά από αρκετή ώρα απείλησε στο 71' με ένα σουτ του Στάρτζεον που έβγαλε ο Μανδάς κι αυτή ήταν η τελευταία του ευκαιρία μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο που έφτασε μια ανάσα από το 0-1...

Στο 77', ο Ατρόμητος, έπαιζε με 4 επιθετικούς και μόλις 2 χαφ αναζητώντας το γκολ της νίκης. Μια κίνηση που δεν δικαίωσε τον Νταμίρ Κάναντι από την... εξέδρα! Με εξαίρεση μια σέντρα σουτ του Λάζαρου κι ένα σουτ του ίδιου στο 82' που έβγαλε ο Βάτερμαν, οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Παραλίγο να το... κλέψει με τον Νέιρα!
Με τον τρόπο που ο Ατρόμητος πήρε το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες, έτσι παραλίγο να το χάσει κόντρα στον ΟΦΗ! Συγκεκριμένα, στην τελευταία φάση του αγώνα στο 95', ο Νέιρα βρέθηκε από κανονική θέση απέναντι στον Μανδά και πλάσαρε. Ο νεαρός γκολκίπερ του Ατρόμητου όμως ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το μηδέν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8fnfcv92yrd-sf)


Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Μανού Ερβάς): Μανδάς, Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Νταβιώτης (63' Κιβρακίδης), Νάτσος (77' Κωτσόπουλος) , Χαρίσης (77' Σάλομον), Τομάσεβιτς (77' Μάτιτς), Μανούσος, Μουνίθ, Αγκάγιεφ (63' Χριστοδουλόπουλος)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Λυμπεράκης (71' Κοροβέσης), Σελίμοβιτς (46' Βούρος), Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (46' Στάικος), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον (84' Τσιλιανίδης), Γρίβας (70' Σαρδινέρο)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Πρόεδρος ψαράδων Καλύμνου (ΘΕΜΑ 104,6): Οι Τούρκοι έρχονται στα νερά μας και μας διώχνουν - Βίντεο

Παπαθανάσης: Δεν βοηθάει να κάνουμε προβλέψεις για το άνοιγμα - Προτεραιότητα η δημόσια υγεία

Τα «κρούσματα των εορτών» θα κρίνουν τη διάρκεια του lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης