Παπαθανάσης: Δεν βοηθάει να κάνουμε προβλέψεις για το άνοιγμα - Προτεραιότητα η δημόσια υγεία

Παπαθανάσης: Δεν βοηθάει να κάνουμε προβλέψεις για το άνοιγμα - Προτεραιότητα η δημόσια υγεία

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης μίλησε στο newmoney.gr για το click away, τονίζοντας ότι παραμένει προτεραιότητα έναντι άλλων σχεδίων, αλλά και για το σχέδιο της κυβέρνησης για τις στρατηγικού τύπου επενδύσεις 

nikos_papathanasis
Το σχέδιο της κυβέρνησης για τις μεγάλες στρατηγικού χαρακτήρα επενδύσεις που εγκρίθηκαν πριν από λίγες ημέρες, τις κορυφαίες εταιρίες που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης επενδύοντας στην Ελλάδα, αλλά και τις μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την επιδημιολογική κρίση παρουσιάζει ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης για Θέματα Ιδιωτικών Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Στην αποκαλυπτική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο newmoney.gr ο κ. Παπαθανάσης χαρακτηρίζει το click away μέτρο που «δουλεύει» στην αγορά και τονίζει ότι «παραμένει προτεραιότητά μας, έναντι των άλλων σχεδίων μας, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες». Ο υπουργός δηλώνει ότι «είμαστε έτοιμοι», επισημαίνει ποια είναι τα μέτρα στήριξης εφεξής που έχουν στο επίκεντρο τις μικρές επιχειρήσεις, προαναγγέλλει τα της πλατφόρμας της Επιστρεπτέας προκαταβολής και του 6ου κύκλου από τα μέσα Μάρτη. Επίσης, μιλά για τη λειτουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων από επιχειρήσεις, για το πρόγραμμα για την αγορά θερμαντικών σωμάτων, το e-shop και την αναδρομική κάλυψη, για τις νεοφυείς επιχειρήσεις και το κεφάλαιο κίνησης μέχρι 100.000 ευρώ, αλλά και για την επιχείρηση ανάκτησης θέσεων εργασίας που χάθηκαν λόγω πανδημίας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης περιγράφει με λεπτομέρειες τις εξελίξεις σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό, απαντά στο ερώτημα για το ποιο είναι το «αποτύπωμα» της πανδημίας στην οικονομία, αξιολογεί και κρίνει με σκληρά λόγια τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο πεδίο της Ανάπτυξης και καταλήγει σχολιάζοντας τα πρωτόγνωρα γεγονότα στις ΗΠΑ και την επίδρασή τους στην παγκόσμια κοινότητα και τη χώρα μας.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Παπαθανάση στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Χαρδαλιάς για τα εμβόλια: Η Ελλάδα θα παραλάβει 424.624 δόσεις μέσα στον Ιανουάριο

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνέλαβαν τον «Βίκινγκ» με την προβιά και τα κέρατα 

Η Αττική βάζει «φρένο» στην άρση του lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης