Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο Κορωπί μετά από άδεια οκτώ ημερών

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο Κορωπί μετά από άδεια οκτώ ημερών

Το απόγευμα της Τρίτης επιστρέφουν στο Κορωπί οι παίκτες του Παναθηναϊκού, έχοντας απολαύσει το μεγαλύτερο διάστημα ξεκούρασης ανάμεσα στους παίκτες του Βig-4

proponisi_3
O Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το φινάλε του πρώτου γύρου. Οι πράσινοι απέχουν αρκετά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και η εικόνα του Τριφυλλιού πάνω στο χορτάρι στο πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας, έκανε ξεκάθαρη την ανάγκη για δουλειά στο Κορωπί ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, στις 3 Ιανουαρίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο.

Το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι επιστρέφει στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν απολαύσει το μεγαλύτερο διάστημα ξεκούρασης ανάμεσα στις ομάδες του Big-4! Η ΑΕΚ είχε μόλις πέντε ημέρες άδεια με την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ, ο ΠΑΟΚ έξι και ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός επτά. Στο ᾽᾽πράσινο στρατόπεδο᾽᾽ το κοντέρ έγραψε 8 σε μία ιδιότυπη πρωτιά αυτά τα Χριστούγεννα. Πάντως, αρκετοί από τους νεαρούς παίκτες που έμειναν στην Αθήνα, ανέβηκαν στο Καλαφάτης για ατομικό πρόγραμμα με δική τους πρωτοβουλία.

Από κει και πέρα, άπαντες θα ζυγιστούν και θα... εξεταστούν για να διαπιστωθεί αν τηρήθηκαν οι οδηγίες του προπονητικού επιτελείου και θα ξεκινήσει η δουλειά για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Αρκάδες(3/1, 15.00), όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Υποχωρεί από τα δυτικά η κακοκαιρία - Τι καιρό θα έχουμε την Πρωτοχρονιά

Τομ Κρουζ: Φτιάχνει στούντιο «οχυρό» κατά του κορωνοϊού σε πρώην στρατιωτική βάση!

Τραμπ: Fake news τα περιοδικά μόδας αφού σνόμπαραν την... καλύτερη Πρώτη Κυρία! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης