Το όνομα του Αιγύπτιου συζητιέται εκ νέου στην Τούμπα, με τον Πάμπλο Γκαρσίακαι τον Όλαφ Ρέμπε να αποφασίζουν για το αν τελικά θα γίνει κίνηση για πιθανή επιστροφή του
Η παρουσία του Αμρ Ουάρντα στην Τούμπα πέρασε από «χίλια κύματα», με πολλά «επεισόδια» και αρκετά «πήγαινε-έλα». Οι εμφανίσεις του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος, όπου συνεχίζει την καριέρα του από το περασμένο καλοκαίρι, έχουν τραβήξει τα βλέμματα των «ασπρόμαυρων» την ίδια ώρα που και ο Άρης έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Έτσι δεν αποκλείεται το όνομά του να μπει στη χειμερινή μεταγραφική λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ως μια αξιόπιστη λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.
Οι Γκαρσία και Ρέμπε θα συζητήσουν και θα εξετάσουν μαζί με την ιδιοκτησία της ομάδας όλα τα ενδεχόμενα της πιθανής επιστροφής του Ουάρντα.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.