La Liga, Ρεάλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1: Ο Μπενζεμά την οδήγησε στην κορυφή-Δείτε τα γκολ

La Liga, Ρεάλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1: Ο Μπενζεμά την οδήγησε στην κορυφή-Δείτε τα γκολ

Ο Καρίμ Μπενζεμά και μια σωτήρια απόκρουση του Τιμπό Κουρτουά στο φινάλε οδήγησαν την Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο  και στην κορυφή της La Liga, μαζί με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ατλέτικο

μπενζεμα
Κανείς δεν πρέπει να υποτιμάει μια «Βασίλισσα», ειδικά αν λέγετε  Ρεάλ Μαδρίτης . Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μετά τα δυο απανωτά χαστούκια που δέχθηκε από Αλαβές στο πρωταθλημα και Σαχτάρ στο Champions League δείχνει να έχει συνέλθει και με τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη να παραμένει εντός στόχων που δεν είναι άλλοι απο την κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά και της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τελευταίο θύμα της «Βασίλισσας» η Αθλέτικ. Οι Μαδριλένοι, έστω και δύσκολα, νίκησαν με 3-1 την Μπιλμπάο των δέκα παικτών στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» στο ματς που «άνοιξε» τη 19η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τους Ατλέτικο Μαδρίτης και Σοσιεδάδ, αφήνοντας τους Βάσκους στη μέση της βαθμολογίας.

Η αποβολή στο 14’ του Ραούλ Γκαρθία με δεύτερη κίτρινη κάρτα βοήθησε τους «μερένχες» και στο 45’ + 2’ ο Κρόος με το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 54΄ όμως ο Κάπα με τη διπλή προσπάθεια μέσα στην περιοχή έκανε το 1-1 για την Μπιλμπάο και χρειάστηκε η σέντρα του Βάσκεθ μέσα στην αντίπαλη περιοχή να βρει τον Μπενζεμά, που με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-1 στο 74’. Στο 93’ο Κουρτουά έκανε μεγάλη επέμβαση και ο Μπενζεμά στην αντεπίθεση με πλασέ έφραψε το τελικό 3-1.


Κλείσιμο



Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μεντί – Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε (64' Ασένσιο) – Λούκας Βάθκεθ (75' Ροδρίγο), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ (64' Ίσκο).

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γαΐθκα Γαριτάνο): Ουνάι Σιμόν – Κάπα (80' Λέκουε), Γεράι Άλβαρεθ, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Μπερτσίτσε – Ντάνι Γκαρθία, Βενθεδόρ (67' Βέσγα) – Ντε Μάρκος (80' Μουνιαΐν), Ραούλ Γκαρθία, Μπερενγκέρ (59' Κόρδοβα) – Ινιάκι Γουίλιαμς (67' Βιγιαλίμπρε).



Ειδήσεις σήμερα:

Λαπροβίτολα: «Είχα συμφωνήσει και διάβαζα όλα τα μηνύματα των φίλων του Παναθηναϊκού!»

Επέστρεψε στην δράση ο Τσεχ, αλλά ήταν εκτός τόπου και χρόνου (βίντεο)

Δεν... βλέπεται η Άρσεναλ: Οπαδός έβαλε την μάσκα στα μάτια του κατά την ήττα από την Μπέρνλι (φώτο)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης