Μπουντεσλίγκα: Οι παίκτες της Χέρτα πανηγύρισαν με τους οπαδούς σε... άδειο γήπεδο (φωτό)

Μπουντεσλίγκα: Οι παίκτες της Χέρτα πανηγύρισαν με τους οπαδούς σε... άδειο γήπεδο (φωτό)

Με τους οπαδούς τους αλλά σε... άδειες κερκίδες πήγαν να πανηγυρίσουν οι παίκτες της Χέρτα μετά την ανατροπή στο ντέρμπι του Βερολίνου κόντρα στην Ουνιόν (3-1)

herta
Ο κορωνοϊός δεν έχει επιτρέψει την επιστροφή των οπαδών στα περισσότερα γήπεδα της Ευρώπης, με την Μπουντεσλίγκα να αποτελεί ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα που διατηρούν το μέτρο με τις κλειστές θύρες, εν αντιθέσει με τους Βρετανούς οι οποίοι ανοίγουν τμηματικά κάποια από τα γήπεδά τους περίπου στα ίδια μέτρα που είχαν πάρει οι Γάλλοι πριν το νέο πακέτο μέτρων για την καταπολέμιση της πανδημίας.

Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές της Χέρτα από το να πανηγυρίσουν την σπουδαία νίκη (με ανατροπή) κόντρα στην συμπολίτισσα Ουνιόν, μιας και μετά το τέλος του αγώνα όλη η ομάδα πήγε στο άδειο πέταλο των οργανωμένων και το χάρηκε με την ψυχή της.

Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν αντιστρέψει την εις βάρος τους κατάσταση και το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή, από μια απευθείας αποβολή του Ρόμπερτ Άντριχτ ο οποίος έκανε τάκλιν στην... καρωτίδα του Λούκας Τουζάρ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

View this post on Instagram

A post shared by 433 (@433)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης