«Πόλεμος» δηλώσεων Μέσι - La Liga για τη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ

«Πόλεμος» δηλώσεων Μέσι - La Liga για τη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Χόρχε Μέσι για την ανυπόστατη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ και το δικαίωμα του Λίο να μείνει ελεύθερος, η La Liga απάντησε παίρνοντας και πάλι τη θέση της Μπαρτσελόνα στο ζήτημα

messi9
Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα (τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν), η πλευρά των εκπροσώπων του, ωστόσο και η La Liga συνεχίζει το «πινγκ-πονγκ» αναφορικά με το αν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ.

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του Αργεντινού σούπερ σταρ, έπειτα από εκτενείς συζητήσεις και διαβουλεύσεις με τους νομικούς εκπροσώπους του γιου του, απάντησε επίσημα για το θέμα του συμβολαίου του «Λίο».

Όπως ανέφερε σε τοποθέτηση – απάντηση προς τη LaLiga που είχε πάρει τη θέση της Μπαρτσελόνα αναφορικά με τους όρους της συμφωνίας του συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή, ο Χόρχε Μέσι ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει πλέον ρήτρα 700 εκατομμυρίων και πως ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» μπορεί να μείνει ελεύθερος!


«Είναι ξεκάθαρο πως έγινε λάθος από πλευράς Ομοσπονδίας και εξέτασε μονάχα τη μια πλευρά» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Χόρχε Μέσι.

anakoinosi_messi
Κλείσιμο

Η δράση έφερε την... αντίδραση της La Liga

Λίγη ώρα αφότου εκδόθηκε η εν λόγω ανακοίνωση από πλευράς Μέσι με την οποία επιτέθηκε στην La Liga κατηγορώντας την για εμφανή μεροληψία υπέρ της Μπαρτσελόνα και διατράνωνε πως η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ δεν είναι πλέον σε ισχύ από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν 2019-2020 και ο πελάτης του έκανε χρήση του δικαιώματός του για αποχώρηση, ήρθε η άμεση απάντηση από την πλευρά της ισπανικής Λίγκας.

"Η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ υπάρχει και είναι απολύτως έγκυρη, η ερμηνεία που έχουν κάνει σχετικά με την σύμβαση δεν είναι ακριβής και απέχει πολύ από την πραγματικότητα", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, η οποία ξεκαθαρίζει ουσιαστικά πως τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά Μέσι πως είναι ελεύθερος, δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα.

Βέβαια, τα πάντα αλλάζουν βάση μετά την απόφαση του Αργεντίνου αστέρα και η όλη «διαμάχη» έγκειται περισσότερο στο να αποδείξει η νομική του εκπροσώπηση την υπόσταση των ισχυρισμών της και να υποχρεώσει τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα να διαπραγματευτεί σε χαμηλότερο ποσό.

liga

Ειδήσεις σήμερα: 

Κύπελλο Ελλάδας: Με τα παλιά ρόστερ στον τελικό Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Αντετοκούνμπο: Ράπτορς και Χιτ φαβορί για την απόκτηση του!

FIFA για τελικό Κυπέλλου: «Να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της διοργάνωσης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης