Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά δύσκολο να μείνουν Ανουάρ και Νατζ

Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά δύσκολο να μείνουν Ανουάρ και Νατζ

Μπορεί Ανουάρ και Νατζ να επιθυμούν την παραμονή τους και τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί δεδομένων των συνθηκών.

074639
Τόσο ο Ανουάρ, όσο και ο Νατζ αποφάσισαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο τους μέχρι το τέλος των play offs, κάτι που δείχνει ότι θα ήταν ζεστοί στο ενδεχόμενο να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό και τη νέα χρονιά.

Ωστόσο, αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί σύμφωνα με τη Live Sport, τόσο για τον Ούγγρο, όσο και για τον Μαροκινό. Ο Νατζ λόγω του τραυματισμού του δεν έπεισε τον Ρόκα για να του δώσει μία ευκαιρία, ενώ όσον αφορά τον Ανουάρ θα γίνει μέσα στις επόμενες βδομάδες προσπάθεια επαφής με τη Βαγιαδολίδ, μήπως και βρεθεί φόρμουλα να μείνει στο «τριφύλλι». Το πιθανότερο πάντως είναι αν επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει.

Όσον αφορά το θέμα του Βιγιαφάνιες, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη Ματζαλάν, ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. Ωστόσο, προβλήματα υπάρχουν σχετικά με τη διαφορά ώρας με το Μεξικό, που καθιστά δυσκολότερη την επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κρίσιμο 48ωρο για την πορεία της επιδημίας - Πώς σχεδιάζεται το «φρένο» στον κορωνοϊό

Παγκόσμια οργή για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί: Θλιβερή και διχαστική απόφαση

ΚΙΝΑΛ: Πώς γλίτωσαν την διαγραφή Παπανδρέου-Καστανίδης - Το παρασκήνιο της κοινοβουλευτικής ομάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης