Τζοέλ Εμπίντ: Συγκλονίζει ο NBAer - Αποκάλυψε πως πάσχει από παράλυση Bell, δείτε βίντεο

Τζοέλ Εμπίντ: Συγκλονίζει ο NBAer - Αποκάλυψε πως πάσχει από παράλυση Bell, δείτε βίντεο

Δήλωσε ότι παλεύει με διάφορα συμπτώματα, όπως θολή όραση και ξηροφθαλμία - «Δεν τα παρατάω» δήλωσε

Joel-Embiid-arthrou
Ο All-Star σέντερ των Philadelphia 76ers, Joel Embiid, διαγνώστηκε με παράλυση Bell, μια μορφή παράλυσης του προσώπου που, όπως λέει, τον επηρεάζει από πριν από το τουρνουά play-in.

Ο Joel Embiid οδήγησε την ομάδα του, τους Philadelphia 76ers, σε μια εμπνευσμένη νίκη 125-114 στο Game 3 επί των New York Knicks, παρά το γεγονός ότι επιβεβαίωσε μετά το παιχνίδι ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για μια ήπια περίπτωση παράλυσης Bell. Ο εν ενεργεία MVP του ΝΒΑ σημείωσε 50 πόντους, ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ, στην κρίσιμη νίκη, μαζί με οκτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, βάζοντας τους 76ers για πρώτη φορά στο παιχνίδι στη σειρά του πρώτου γύρου.

Ο Embiid εξήγησε μετά το παιχνίδι ότι άρχισε να υποφέρει από συμπτώματα παράλυσης Bell «μία ή δύο ημέρες» πριν από τον αγώνα της Φιλαδέλφεια με τους Miami Heat για το τουρνουά Play-In στις 17 Απριλίου.

«Είχα άσχημες ημικρανίες και νόμιζα ότι δεν ήταν τίποτα», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Είναι αρκετά ενοχλητικό, ξέρετε, με την αριστερή πλευρά του προσώπου μου, το στόμα μου και το μάτι μου. Οπότε ναι, ήταν δύσκολο. Αλλά δεν τα παρατάω, οπότε πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Αλλά ναι, είναι ατυχές. Έτσι το βλέπω. Αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να συνεχίσω να πιέζω».
Κλείσιμο
Η παράλυση Bell είναι μια πάθηση που προκαλεί ξαφνική αδυναμία στους μύες του προσώπου. Μπορεί να κάνει το ένα μισό του προσώπου να φαίνεται να κρεμάει, το χαμόγελο μπορεί να είναι μονόπλευρο και το μάτι στην πλευρά που έχει προσβληθεί να μην κλείνει.

Η κατάσταση είναι συνήθως προσωρινή, αλλά ο Embiid δήλωσε ότι δεν έχει χρονοδιάγραμμα για την ανάρρωσή του, προσθέτοντας ότι «μπορεί να είναι εβδομάδες, μπορεί να είναι μήνες». Είπε επίσης ότι επηρεάζει την όρασή του και ότι βάζει σταγόνες στο μάτι του για να μην γίνει πολύ ξηρό, αν και κατάφερε να χαμογελάσει για την κατάσταση. «Έχω ένα όμορφο πρόσωπο. Δεν μου αρέσει όταν το στόμα μου κοιτάει αλλού», δήλωσε ο γεννημένος στο Καμερούν σούπερ σταρ.

Eιδήσεις σήμερα:

Η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ για το «Αττικόν»: Διεθνώς καταξιωμένοι οι γιατροί, παρέχουν το ίδιο επίπεδο φροντίδας σε όλους τους ασθενείς

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Κακώς λέει για «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» - Δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική να γίνει πρωθυπουργός


Αλαλούμ στην Ελληνική Λύση: Η δήλωση Ιερώνυμου μας βρίσκει σύμφωνους, λέει ο Βελόπουλος - Νομίζαμε ότι ήταν ο Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε ο Χήτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης