Εμπίντ: Αποκάλυψε ότι πάσχει από παράλυση Bell - Δείτε βίντεο

Εμπίντ: Αποκάλυψε ότι πάσχει από παράλυση Bell - Δείτε βίντεο

Ο Τζοέλ Εμπίντ διανύει μία ακόμη post season γεμάτη προβλήματα. Αυτή τη φορά δεν σκοπεύει να τους επιτρέψει να τον σταματήσουν, ακόμη και αν πρόκειται για την παράλυση του Bell

embid
Ο Τζοέλ Εμπίντ μοιάζει με μία πελώρια φιγούρα ενός Ελ Σιντ. Κόντρα σε όλους. Ακόμη και στον εαυτό του. Όταν ξεκινούν τα play off του NBA, τίποτα άλλο δεν μετράει. Μόνο η νίκη.

Και ο Εμπίντ, ο οποίος αναζητεί μία μεγάλη επιτυχία στην post season, γνωρίζει πως δεν πρέπει να επιτρέψει σε τίποτα και σε κανέναν να τον εμποδίσει.

Ο σέντερ των Σίξερς σημείωσε 50 πόντους στη νίκη απέναντι στους Νικς, για το 2-1 της Φιλαδέλφεια, και στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι πάσχει από την παράλυση Bell!

Κλείσιμο


Μία πάθηση, η οποία του έχει παραλύσει το αριστερό μέρος του προσώπου του! Με το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περιμένει, καθώς η συγκεκριμένη πάθηση πρέπει να κάνει τον κύκλο της, ο οποίος δεν έχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

«Νομίζω ότι ξεκίνησε δύο ημέρες πριν από το Play in με το Μαϊάμι. Είχα ημικρανίες και σκέφτηκα ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό. Είναι αρκετά ενοχλητικό, ειδικά για την αριστερά πλευρά του προσώπου μου, το στόμα και το μάτι μου. Οπότε, ναι, είναι δύσκολα», είπε ο Εμπίντ στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε ότι ορισμένες φορές η όρασή του θολώνει και χρειάζεται να βάλει σταγόνες!

Την ίδια στιγμή, ο Καμερουνέζος φοράει μία ειδική επιγονατίδα στο αριστερό πόδι, μετά την επέμβαση που έκανε το Φεβρουάριο και τον κράτησε εκτός για δύο μήνες.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης