Τσακαλώτος: Η Αριστερά και οι Παοκτζήδες έχουν ένα κοινό, είναι μεγαλόκαρδοι

tskalotos_paok

Επιλέγουμε τους ανθρώπους με αξία, είπε ο υπουργός Οικονομικών για το «όργιο» κομματικών διορισμών - Τι καταλόγισε στον Παναγιώτη Λιαργκόβα - Ταυτίζετε το θεσμό του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε ο βουλευτής Κουτσούκος

Η «μεγαλοκαρδία» και η «έλλειψη μικροπρέπειας» είναι τα κοινά χαρακτηριστικά που ενώνουν την Αριστερά και τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο που μετά από αρκετούς μήνες εμφανίστηκε στην Βουλή για να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών.

«Τα δικά μου αστεία έχουν ίχνος αστείου ενώ τα δικά σας είναι ξινά» είπε σε άλλο σημείο ο υπουργός Οικονομικών για να συνεχίσει σε ανάλογη – μάλλον χιουμοριστική - διάθεση προκειμένου να υποστηρίξει πως «στο αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης είναι και το «χτύπημα» του πελατειακού κράτους που έστησε το ΠΑΣΟΚ». Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Κουτσούκος και στο πλαίσιο της ερώτησή τους για τον πρόσφατο διορισμό του κ. Φραγίσκου Κουτεντάκη στο Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής αναφέρθηκε στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος της Κυριακής για το «βόλεμα» σε κρατικές θέσεις σχεδόν όλων των μελών της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός απαντώντας στην κριτική για την τοποθέτηση του κ. Κουτεντάκη στο γραφείο της Βουλής που οφείλει να ελέγχει την εκτέλεση του προϋπολογισμού από την κυβέρνηση είπε «η Αριστερά και οι Παοκτζήδες έχουν ένα κοινό. Είναι μεγαλόκαρδοι και δεν έχουν μικροπρέπεια. Ως Παοκτζής οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο καλύτερος πασαδόρους του βόλεϊ ήταν ο Μουστακίδης. Ως πάσα βλέπω και την ερώτηση που μου έκανε ο κ. Κουτσούκος. Είναι τέτοια η ερώτηση που θα τον φωνάζουμε ως «Μουστακίδη του ΠΑΣΟΚ» για να συνεχίσει «μου δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσω τι γίνεται πριν και τι τώρα. Η κυρία Μπαλαφούσια θυμάμαι ότι έκανε μια έκθεση που έλεγε ότι δεν είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος και ο κ. Βενιζέλος την έδειξε την επόμενη ημέρα. Λάθος ή σωστά την άλλη μέρα την διώξατε. Εμείς τι κάναμε; Κρατήσαμε τον κ. Λιαργκόβα για όλη την θητεία του. Μια φορά είχαμε διαφωνία για ζητήματα γεγονότων. Του εξήγησα ότι είχε λάθος για την πληρωμή επιτοκίων και ο άνθρωπος μου είπε ότι είχαμε δίκιο. Τελείωσε η θητεία του και βάλαμε κάποιον άλλο. Και ο Λιαργκόβας ήταν σε εκλογικούς καταλόγους της ΝΔ. Περιμένω κι άλλες τέτοιες ερωτήσεις για να καρφώνω».

Κατά την δευτερολογία του ο κ. Τσακαλώτος αρνήθηκε την κριτική ότι η επιλογή Κουτεντάκη έγινε προκειμένου να αποφευχθούν «αρνητικές» παρατηρήσεις για την οικονομικη πολιτική και υποστήριξε ότι «εγώ δέχομαι την κριτική. Δέχομαι κριτική από απλους πολίτες και από Συριζαίους και από μη Συριζαίους. Εμείς επιλεγούμε τους ανθρώπους με αξία. Μέσα στο αναπτυξιακό μας σχέδιο είναι να χτυπήσουμε το πελατειακό κράτος που είναι συνώνυμο του ΠΑΣΟΚ».

Από την πλευρά του ο κ. Κουτσούκος υπενθύμισε ότι «η ΔΗΣΥ αποχώρησε από την επιτροπή Κανονισμού της Βουλής καταγγέλλοντας αδιαφάνεια στην επιλογή προϊσταμένου του Γραφείου Προϋπολογισμού Βουλής. Δεν γνωρίζαμε βιογραφικά δεν φροντίστηκε η εξεύρεση συναίνεσης. Η πλειοψηφία επέλεξεένα κομματικό στέλεχος» και πρόσθεσε σε άλλο σημείο «ο θεσμός του Γραφείου θεσπίστηκε επι κυβερνησης ΠΑΣΟΚ Εσείς ταυτίζετε το θεσμό του Γραφείου Προϋπολογισμού με ένα κομματικό σας στέλεχος. Εχετε πλειάδα καθηγητών που δεν έχουν την σφραγίδα της κεντρικής σας επιτροπής. Εχετε διορίσει τους πάντες στην κομματική σας επιτροπή. Υποδείξατε τον πολιτικό σας υφιστάμενο για να αναλάβει το γραφείο;»

ΣΧΟΛΙΑ (51)

ass

Το μόνο κοινό που έχετε είναι ότι είσαστε malakes και οι δυο σας.

Σίχαμα

Μπορεί να τα έχει κάνει μαντάρα στα οικονομικά αλλά στο γλύψιμο είναι άφθαστος. Γκόρνα Μακεντονίγια, ε; Ε ρε πίσσα και πούπουλα που έρχονται !

Ατσαααα...

Εχει και χιούμορ η Τσακαλώτα. Μπράβο.

Ψίλοι στα αυτιά μου...

Οι ξαφνικές αγάπες του Τσακαλώτου με τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη έπρεπε να έχουν ήδη κινήσει διαδικασίες ελέγχου των τραπεζικών του λογαριασμών. Να δούμε μπας και αυξήθηκαν τον τελευταίο καιρό και από με ποιον τρόπο... Αλλά στην σοβιετική Ελλάδα προς τα παρόν είναι λιγάκι δύσκολο.

Π.Α.Ο.Κ.

Το Κ. είναι αντίθετο της αριστεράς, παρακμιακοί προδότες. Ό,τι πιο ύπουλο και καταστροφικό γέννησε η ανθρωπότητα είστε.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΑΕΙ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΘΩΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ι!!! ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΕ ΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΑΚΡΗΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΗ!!! ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟ!!! Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΝΤΕΛΟΡ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΥΜΑΤΕ Η ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣΑ! ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ!!! ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΕΝΩ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕΙΩΝΑΝ! ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ! ΨΑΞΤΗΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ!

new deal

Εσύ μάθε πρώτα ορθογραφία και να γράφεις κανονικά και όχι με κεφαλαία και άσε τις αναλύσεις και τα οικονομικά γι'αυτούς που ξέρουν εκτός αν είσαι μπαοκ από τον δεντροπόταμο τότε ok.

ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΟΙΕΣ ΝΑΙ ΟΧΙ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΗΘΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ

Αριστερος ειδωλολατρης

Α ρε τσακαλε πως τα λες ετσι.. Τωρα ολοι οι μπαοκτζιδες θα βγουν να σε ψηφισουν. Αριστερα σημαινει τσαχπινια!!

Ζούγκλα

Το μόνο κοινό που έχουν οι Αριστεροί με τους οπαδούς της συγκεκριμένης ομάδας, είναι πως όλοι τους χρειάζονται σουίτα στο Δαφνί...

j&b

Λαμογιο μνημονιακε υπουργε, προδοτη της Αριστερας, το κοινο που εχεις με τον Ουκρανο λαθρεμπορο ειναι οτι και οι δυο θα πατε φυλακη. Αυτος για λαθρεμπορια κι εσυ για τις υπογραφες φοροκλοπης των Ελληνων υπερ των διεθνων τοκογλυφων

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

georgoulismain1

Ο ηθοποιός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ-1 ότι «λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά στη Λάρισα, βρισκόταν σε συζητήσεις με τη ΝΔ για τη συμμετοχή του στις ευρωεκλογές» - Δεν του έγινε πρόταση, κατεβαίνει τελικά με τον ΣΥΡΙΖΑ 

16