ΚΚΕ: Δεν έχουμε πάρει «θαλασσοδάνεια»

ΚΚΕ: Δεν έχουμε πάρει «θαλασσοδάνεια»

Για προβοκατόρικα δημοσιεύματα κάνει λόγο το Κομμουντιστικό Κόμμα Ελλάδας, υπογραμμίζοντας πως όλα τα δάνεια που έχει πάρει έχουν δημοσιευτεί στους ισολογισμούς του 

ΚΚΕ: Δεν έχουμε πάρει «θαλασσοδάνεια»
Διαψεύδει το ΚΚΕ δημοσιεύματα που αναφέρουν «θαλασσοδάνεια που έχει πάρει το ΚΚΕ», χαρακτηρίζοντας τα προβοκατόρικα, συκοφαντικά και ότι «καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα».

«Όλα τα δάνεια που έχει πάρει το ΚΚΕ είναι γνωστά, έχουν δημοσιευτεί στους ισολογισμούς του και στον Τύπο, εξυπηρετούνται και για όλα έχουν παρασχεθεί εμπράγματες εγγυήσεις (ακίνητα)», τονίζει το ΚΚΕ και προσθέτει ότι «η δανειοδότηση του ΚΚΕ είναι απόλυτα διαφανής και δεν έχει καμία σχέση με τις πρακτικές, με τις οποίες έχουν δανειοδοτηθεί άλλα κόμματα. Προφανώς οι θέσεις και η πολιτική του ΚΚΕ ενοχλούν τους εμπνευστές του συκοφαντικού αυτού άρθρου και επιδιώκουν με ψέματα και προβοκατόρικες επιθέσεις να χτυπήσουν το ΚΚΕ».

«Το ΚΚΕ έχει απαιτήσει να αποσυρθεί αμέσως το συγκεκριμένο κατάπτυστο άρθρο και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διασφαλίσει την αλήθεια», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης