Μιλένα Αποστολάκη για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Δεν έχει επιδείξει ίχνος μεταμέλειας

Μιλένα Αποστολάκη για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Δεν έχει επιδείξει ίχνος μεταμέλειας

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η απόφαση για υφ’ όρων απόλυση ελήφθη παρά τη μη πλήρωση των ουσιαστικών προϋποθέσεων - «Γεννά εύλογους προβληματισμούς εντός της νομικής κοινότητας αλλά και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας»

milena_apostolaki
Επικριτική για την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου εμφανίστηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη ΚΤΕ Δικαιοσύνης Μιλένα Αποστολάκη.

Η κυρία Αποστολάκη αναφέρει ότι η απόφαση για την υφ’ όρων απόλυση του καταδικασμένου για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης «ελήφθη παρά τη μη πλήρωση των ουσιαστικών προϋποθέσεων, καθώς ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό Νίκος Μιχαλολιάκος δεν έχει επιδείξει ίχνος μεταμέλειας και παρά την αντίθετη γνώμη του αρμόδιου Εισαγγελέα».

Σε αυτό το πλαίσιο επισημαίνει ότι «είναι για τους λόγους αυτούς μια απόφαση που γεννά εύλογους προβληματισμούς εντός της νομικής κοινότητας αλλά και ευρύτερα στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας».

Αναλυτικά η δήλωση της Μιλένας Αποστολάκη


Το Συμβούλιο Πλημμελιοδικών Λαμίας με βούλευμα του αποφάσισε την υφ' όρων απόλυση του καταδικασμένου για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκου.

Κλείσιμο
Η απόφαση ελήφθη παρά τη μη πλήρωση των ουσιαστικών προϋποθέσεων, καθώς ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό Νίκος Μιχαλολιάκος δεν έχει επιδείξει ίχνος μεταμέλειας και παρά την αντίθετη γνώμη του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Είναι για τους λόγους αυτούς μια απόφαση που γεννά εύλογους προβληματισμούς εντός της νομικής κοινότητας αλλά και ευρύτερα στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - «Τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο», φώναζε ο οδηγός

Βίντεο: Επικό πρόμο για τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα - Ο Μαζωνάκης τραγουδάει Du Hast

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του Σπερχειού - Η μεγάλη ναυτική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο τη Μεγάλη Τετάρτη του 1945
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης