Μαρινάκης: Θα ήμασταν πολιτικοί απατεώνες αν λέγαμε ότι θα εξαφανίσουμε φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας

Μαρινάκης: Θα ήμασταν πολιτικοί απατεώνες αν λέγαμε ότι θα εξαφανίσουμε φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας

Έπρεπε να γίνουν πολλά παραπάνω ώστε να μην δολοφονηθεί η 28χρονη Κυριακή, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

MARINAKHS-e1712245879412-1024x541
«Όταν σκοτώνεται μία νέα κοπέλα, ένας άνθρωπος έξω, κοντά – ακριβείς συνθήκες θα αποτυπώσει η έρευνα – από ένα Αστυνομικό Τμήμα δεν μπορεί να πει κανείς ότι κάτι πήγε καλά», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Δεν μπορούμε a priori να πυροβολούμε κάποιον, δεν είμαστε εμείς αυτοί που κάνουμε την έρευνα» πρόσθεσε μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δεν είμαι βέβαιος ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο. Έπρεπε να γίνουν πολλά παραπάνω ώστε να μην δολοφονηθεί αυτή η κοπέλα» τόνισε σε άλλο σημείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Στους Αγίους Αναργύρους έγινε μία τραγωδία, μια γυναικοκτονία» συνέχισε ο κ. Μαρινάκης.

«Θα ήμασταν πολιτικοί απατεώνες αν λέγαμε ότι θα εξαφανίσουμε φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας αλλά έχουν ληφθεί πολλά μέτρα για την αντιμετώπισή της» συμπλήρωσε δε.

Σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε: «δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά γύρω από την υπόθεση αυτή». Διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε αρνηθεί κανένα αίτημα για προανακριτική επιτροπή».

Σχολιάζοντας δε τις εξελίξεις στο κόμμα των Σπαρτιατών τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές των Σπαρτιατών».

Αναφορικά με το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μαρινάκης ανέφερε: «Είναι ένα συνέδριο με τρεις βασικούς στόχους: Είναι ένα ιστορικό συνέδριο, άρα συνέδριο μνήμης των 50 ετών, ένα συνέδριο συσπείρωσης, ενότητας και τρίτον σηματοδοτεί την έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγιοι Ανάργυροι: «Της είπα ότι δεν γίνεται να μπει σε περιπολικό, μόνο να κληθεί το 100» - Η κατάθεση της αξιωματικού υπηρεσίας

Νίκος Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μανώλη Σφακιανάκη μετά τις δηλώσεις του για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής

Αρχαία Μεσσήνη: Πώς αλλάζει και αναβαθμίζεται η ελληνική… Πομπηία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης