Καραμέρος: Δεν υπάρχει ούτε εμφύλιος σπαραγμός ούτε διάσπαση

Καραμέρος: Δεν υπάρχει ούτε εμφύλιος σπαραγμός ούτε διάσπαση

Τι είπε ο βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στο κόμμα μετά την εκλογή Κασσελάκη

karameros-1
«Δεν έχει υπάρχει εμφύλιος σπαραγμός ούτε διάσπαση ούτε διάλυση» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος μιλώντας για την επόμενη ημέρα στο κόμμα μετά την εκλογική αναμέτρηση που ανέδειξε πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν μπορώ να προεξοφλήσω την στάση κάθε μέλους», διευκρίνισε, και πρόσθεσε πως «υπάρχει πολύ δουλειά για τον νέο πρόεδρο. Μπροστά μας έχουμε ενδιαφέρουσες προκλήσεις».

Ερωτηθείς εάν ο νέος πρόεδρος έχει τη νομιμοποίηση από τα μέλη για να προχωρήσει σε αλλαγές, απάντησε πως η νέα μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ «έχει την έννοια της συμπερίληψης, ενός ανοιχτού κόμματος όπου όλοι μπορούν να αισθάνονται άνετα».

«Πρέπει όλοι να κοιτάμε προς την ίδια πλευρά, και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφοροποίηση», τόνισε και πρόσθεσε πως «κανείς δεν έχει πάρει λευκή επιταγή»

Αναφορικά με τον κ. Κασσελάκη ανέφερε ότι είναι «πολύ πρακτικός και ρεαλιστής, χρειάζεται κάποιο διάστημα προσαρμογής, υποχρέωσή μας είναι να τον στηρίξουμε και ο εγγυητής της ενότητας παραμένει ο κ. Τσίπρας».

Απατώντας στις δηλώσεις του κ. Τζουμάκα που χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο με ημερομηνία λήξης είπε ότι «δεν έχουμε χρόνο να σταματήσουμε να απολογούμαστε για συμπεριφορές», καταλήγοντας ότι ήταν συγκριτικό πλεονέκτημα του νέου προέδρου που μίλησε για «πατριωτική αριστερά».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι επόμενες κινήσεις Κασσελάκη: Tο νέο οργανόγραμμα, οι προτεραιότητες και οι εκπλήξεις

Κακοκαιρία Elias: «Χτύπησε» την Ήπειρο και την Αχαΐα, εκκενώθηκαν δύο κοινότητες στον Παλαμά - Πού κατευθύνεται σήμερα

Στο τραπέζι του ΚΥΣΕΑ το μεταναστευτικό - Η νέα συμφωνία για τις ροές και η βίζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης