Πρόωρο τέλος μπήκε φέτος στο ταξίδι των Μιλγουόκι Μπακς στα play off του ΝΒΑ καθώς δεν άντεξαν στην Ιντιάνα, γνώρισαν βαριά ηττα (120-98) από τους Πέισερς και αποκλείστηκαν με 4-2.
Παρά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Ντέμιαν Λίλαρντ, η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο (σε όλη τη σειρά) ήταν εμφανής, με τους Μπακς να μην αντέχουν νέα επιστροφή όπως αυτή στο 5ο ματς ώστε να δώσουν την τελευταία μάχη στο Μιλγουόκι.
Ο Λίλαρντ, εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, πέτυχε 28 πόντους αλλά με 4/12 τρίποντα, ενώ από 20 πόντους πρόσθεσαν Μπόμπι Πόρτις και Κρις Μίντλετον.
Για τους Πέισερς που στα ημιτελικά της Ανατολής θα αντιμετωπίσουν τους Νιου Γιορκ Νικς, πρωταγωνιστές στη νίκη και την πρόκριση ήταν η τριάδα Ταϊρίς Χαλιμπέρτον με 17 πόντους, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ, Πασκάλ Σιάκαμ με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ
και Τι Τζέι ΜακΚόνελ με 20 πόντους και 9 ασίστ.
O αποκλεισμός, μάλιστα, έφερε και εκνευρισμό στις τάξεις των Μπακς με τον Πάτρικ Μπέβερλι λίγα λεπτά πριν τη λήξη να πετάει τη μπάλα σε οπαδούς των Πέισερς πετυχαίνοντας τον έναν στο κεφάλι.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς