Πρόωρο τέλος μπήκε φέτος στο ταξίδι των Μιλγουόκι Μπακς στα play off του ΝΒΑ καθώς δεν άντεξαν στην Ιντιάνα, γνώρισαν βαριά ηττα (120-98) από τους Πέισερς και αποκλείστηκαν με 4-2.
Παρά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Ντέμιαν Λίλαρντ, η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο (σε όλη τη σειρά) ήταν εμφανής, με τους Μπακς να μην αντέχουν νέα επιστροφή όπως αυτή στο 5ο ματς ώστε να δώσουν την τελευταία μάχη στο Μιλγουόκι.
Ο Λίλαρντ, εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, πέτυχε 28 πόντους αλλά με 4/12 τρίποντα, ενώ από 20 πόντους πρόσθεσαν Μπόμπι Πόρτις και Κρις Μίντλετον.
Για τους Πέισερς που στα ημιτελικά της Ανατολής θα αντιμετωπίσουν τους Νιου Γιορκ Νικς, πρωταγωνιστές στη νίκη και την πρόκριση ήταν η τριάδα Ταϊρίς Χαλιμπέρτον με 17 πόντους, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ, Πασκάλ Σιάκαμ με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ
και Τι Τζέι ΜακΚόνελ με 20 πόντους και 9 ασίστ.
O αποκλεισμός, μάλιστα, έφερε και εκνευρισμό στις τάξεις των Μπακς με τον Πάτρικ Μπέβερλι λίγα λεπτά πριν τη λήξη να πετάει τη μπάλα σε οπαδούς των Πέισερς πετυχαίνοντας τον έναν στο κεφάλι.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.