Την αυθόρμητη και ειλικρινή αντίδραση ενός μαθητή κατέγραψε η κάμερα. Ο πιτσιρικάς ήταν στο λιμάνι του Πειραιά και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για τη Σύρο για τις πασχαλινές διακοπές.
Αν και θα έπρεπε να είναι χαρούμενος στην ιδέα των διακοπών ο μαθητής εξέφρασε on air την απογοήτευσή του μόλις συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο.
Όταν λοιπόν η δημοσιογράφος τον πλησίασε και τον ρώτησε εάν ανυπομονεί να αποχωρήσει, εκείνος απάντησε εμφανώς απογοητευμένος «όχι και τόσο γιατί μόλις συνειδητοποίησα ότι σε μία εβδομάδα ξαναρχίζουν τα σχολεία. Μου έφυγε η όρεξη τώρα που το σκέφτηκα…».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς