Γάμος μέσω... viber για τη βουλευτή Δωδεκανήσων Μίκα Ιατρίδη

Γάμος μέσω... viber για τη βουλευτή Δωδεκανήσων Μίκα Ιατρίδη

Η Μίκα Ιατρίδη παντρεύτηκε τον γιατρό της Νίκο Παπαπαναγιώτου το περασμένο Σάββατο, εφαρμόζοντας τον πιο... πρωτότυπο τρόπο παρακολούθησης της τελετής

mika12
Με πολιτικό γάμο αποφάσισε να παντρευτεί με τον αγαπημένο της η βουλευτής Δωδεκανήσων της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη.

Η κυρία Ιατρίδη παντρεύτηκε τον γιατρό της Νίκο Παπαπαναγιώτου το περασμένο Σάββατο, εφαρμόζοντας τον πιο... πρωτότυπο τρόπο παρακολούθησης της τελετής.

Λόγω κορωνοϊού το δημοτικό κατάστημα των Καλυθιών Ρόδου, όπου έγινε ο γάμος, παρίστανται το ζευγάρι και οι μάρτυρες - κουμπάροι, ενώ όλη η υπόλοιπη οικογένεια παρακολουθούσε μέσω... viber.

vouleutis12


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", δεν ήταν η μόνη καινοτομία στον γάμο. Οι νεόνυμφοι έφτιαξαν και μάσκες που είχαν κεντημένα με κόκκινη κλωστή τα αρχικά των ονομάτων τους «Νίκος και Τσαμπίκα (Μίκα)».

Κλείσιμο
Η νύφη φορώντας ένα χρυσό πουκάμισο, ιβουάρ φούστα και αντίστοιχου χρώματος παλτό, στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της Νίκου, που είναι γιατρός στο νοσοκομείο Ρόδου. Οι δυο τους διάλεξαν να παντρευτούν στο χωριό Καλυθιές, τόπο καταγωγής της βουλευτού και τον γάμο τέλεσε ο φίλος του ζευγαριού και δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης με μάρτυρες δύο ξαδέλφια της Μίκας. Στο μυστήριο τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και γι' αυτό η αγαπημένη αδελφή της βουλευτού, Αντωνία και οι γονείς της Μίκας και του Νίκου έβλεπαν τα πάντα από βιντεοκλήση.

Μάλιστα η Μίκα Ιατρίδη ανέβασε και μια φωτογραφία από τον γάμο της στο Instagram. Χαμογελαστή και ευτυχισμένη ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ συνοδεύει τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «το ωραιότερο ραντεβού της ζωής μας».



Ειδήσεις σήμερα: 

Γεωργιάδης για δοκιμή παπουτσιών στον δρόμο: Μην παραβιάζετε τα μέτρα, θα σταματήσουμε το Click away

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής το Oruc Reis απέπλευσε από το λιμάνι της Αττάλειας

Ελληνική «dream-team» στη βιοφαρμακευτική στήνει το Μαξίμου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης