Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Κράνης

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Κράνης

Δείτε την επιστολή παραίτησης που απηύθυνε στον πρωθυπουργό

ifipoyrgos_dikaiosinhs
Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Κράνης. Ο κ. Κράνης έστειλε την επιστολή παραίτησής του στον Πρωθυπουργό, όπου εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Δημήτρης Κράνης υπήρξε δικαστικός λειτουργός συνταξιοδοτηθείς στις 30.6.2019 με το βαθμό του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, τον οποίο κατείχε από τον Οκτώβριο του 2016.

Στον Άρειο Πάγο εισήλθε τον Αύγουστο του 2009, προαχθείς τότε στο βαθμό του Αρεοπαγίτη. Το διάστημα από 26.5.2016 έως 30.6.2019 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών.



Όσον αφορά τους λόγους της παραίτησης του κ. Κράνη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι συνδέονται με τις επιστημονικές του υποχρεώσεις. «Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Δημήτριος Κράνης, με επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, υπέβαλε την παραίτησή του από τα καθήκοντά του. Οι λόγοι της παραίτησης, όπως αναλύονται στην επιστολή και όπως από καιρό είχε γνωστοποιήσει στον Πρωθυπουργό, είναι προσωπικοί και συνδέονται με τις επιστημονικές του υποχρεώσεις. Ο Πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο έργο της Κυβέρνησης. Τις αρμοδιότητες του κ. Κράνη θα ασκεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας». 

epistoli_krani



Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον δέκα κρούσματα κορωνοϊού μετά από γαμήλιο γλέντι

Κουρμούσης (Θέμα 104.6): Τη Δευτέρα η πλατφόρμα επιδότησης των κόκκινων δανείων

Μπαίνει στο  χειρουργείο ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης