Ολυμπιακοί Αγώνες, Σκοποβολή: Εκτός μεταλλίων η Κορακάκη, έμεινε στην 6η θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι

Ολυμπιακοί Αγώνες, Σκοποβολή: Εκτός μεταλλίων η Κορακάκη, έμεινε στην 6η θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι

Η σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το τρίτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς έμεινε στην 6η θέση στον τελικό στα 10μ. με αεροβόλο πιστόλι

korakaki
Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Ρίο και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ της προκριματικής φάσης των 10μ έχοντας σκορ 587 από το 2018, αν και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στον προκριματικό όπου πέρασε με τη 2η καλύτερη επίδοση, δεν είχε ανάλογη συνέχεια στον τελικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd1txty74jg9-sf)


Αν και οι δύο πρώτες βολές της Κορακάκη στον τελικό ήταν αρκετά καλές, στις επόμενες τρεις βρέθηκε στην 5η θέση, ενώ μετά τις πρώτες δέκα είχε υποχωρήσει στην 7η.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd1vu1rcy3g1-sf)


Κλείσιμο
Η αρχική της αντίδραση την διατήρησε στον τελικό καταφέρνοντας να υποσκελίσει τις δύο γαλλίδες, ωστόσο είχε χάσει πολύτιμο έδαφος και έτσι η Ουκρανή Κόστεβιτς την άφησε εκτός συνέχεια και στην 6η θέση στην τρίτη της συμμετοχή σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Πατσαράσκινα με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Πλέον η προσοχή της Άννας στρέφεται στον αγώνα των 25μ. με αεροβόλο πιστόλι που θα διεξαχθεί την Πέμπτη...

Koarakaki_Dad
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα