Πούτιν: Παρέλαση με τη νέα πανάκριβη λιμουζίνα του!

Πούτιν: Παρέλαση με τη νέα πανάκριβη λιμουζίνα του!

Εμμονικός με την ασφάλειά του είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος όμως θέλει να οδηγεί ο ίδιος την προεδρική λιμουζίνα. Γι’ αυτό έχει φροντίσει να την μετατρέψει σε ένα πραγματικό φρούριο.

Στιγμιοτυπο_2022-05-04__2_30_10_μμ

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία φέρνει ξανά στο προσκήνιο κάθε πλευρά της καθημερινότητας του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Και μία από αυτές είναι η αγαπημένη του λιμουζίνα, η Aurus Senat.

H Αurus είναι μία από τις νέες αυτοκινητοβιομηχανίες της Ρωσίας και ιδρύθηκε από μία ομάδα επενδυτών σε συνεργασία με την κυβέρνηση της χώρας. Ο κύριος λόγος της ύπαρξης της ήταν να εξελίξει ένα αυτοκίνητο για τον πρόεδρο Πούτιν και τους συνεργάτες του. Σε δεύτερο στάδιο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα μπορούσε να πωληθεί σε πλούσιους Ρώσους επιχειρηματίες και ολιγάρχες.

Η σχεδίασή της δανείζεται πολλά στοιχεία από την Rolls Royce, και έχει έναν κινητήρα 4,4 λίτρων twin turbo V8 ο οποίος εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Porsche. Εφοδιάζεται και με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με την συνδυαστική ισχύ να είναι γύρω στους 600 ίππους. Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν ολοκλήρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6,0 δευτερόλεπτα και η τελική της φθάνει τα 250 χλμ/ώρα.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ