Η BMW Skytop είναι έργο τέχνης

Η BMW Skytop είναι έργο τέχνης

Λαμπερή πρωταγωνίστρια της BMW στο φετινό Concorso d’Eleganza στη Vila d’Este είναι η εντυπωσιακή πρωτότυπη Skytop.

BMW_Skytop_conceot
H BMW Skytop, ένα πρωτότυπο διθέσιο cabriolet το οποίο έχει αφαιρούμενη οροφή τύπου Targa είναι το μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην παρουσία της BMW στη φετινή διοργάνωση Concorso d’Eleganza στη Vila d’Este.
Βασίζεται στην πλατφόρμα της Σειράς 8 και με αυτό η εταιρεία δείχνει μια καινούργια σχεδιαστική φιλοσοφία για τα μοντέλα της και πιθανόν να μας προϊδεάζει για ένα νέο αυτοκίνητό της σε αυτή την κατηγορία.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά στοιχεία που να αφορούν στο πρωτότυπο και τι αντιπροσωπεύει αυτό στην πράξη.
Κλείσιμο
Το καπό του είναι επίμηκες, διαθέτει μια διαμήκη ακμή (η οποία το διατρέχει κεντρικά) όπως και μία παραβολικού σχήματος στην άκρη του. Επίσης έχει διπλό άνοιγμα κάτι που σημαίνει ότι κάτω από αυτό υπάρχει θερμικός κινητήρας. Η μάσκα του έχει τα εμβληματικά ανοίγματα σήμα κατατεθέν της BMW τα οποία έχουν πεντάγωνο περίβλημα έκαστο, ενώ στον προφυλακτήρα υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα. Χαρακτηριστικής διαμόρφωσης είναι και τα LED φώτα.
Στο πίσω μέρος, η σχεδίαση είναι δυναμική και κομψή ταυτόχρονα, με τα λεπτά LED φώτα και τις δύο οβάλ εξατμίσεις να διακρίνονται. Οι τελευταίες, ενισχύουν την εκτίμηση ότι το πρωτότυπο Skytop έχει κινητήρα εσωτερικής καύσης,
Στο εσωτερικό του μπορούμε να δούμε την τυπική διάταξη της BMW αναφορικά με τον μοχλό ταχυτήτων, το πιεζοπεριστροφικό διακόπτη του συστήματος πολυμέσων και τους υπόλοιπους διακόπτες που περιβάλλουν αυτά σε ένα ενιαίο σύνολο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης