Ο πελαργός δεν ήρθε με το Twitter

Ο πελαργός δεν ήρθε με το Twitter

Eνα σύντομο μήνυμα ήταν αρκετό για να προκαλέσει εκρήξεις φημών και ψιθύρων. O συναγερμός, όμως, ήταν άκυρος, αφού η Δούκισσα δεν είναι έγκυος. Είναι απλώς ευτυχισμένη ζώντας τον έρωτα στο πλευρό του τραγουδιστή Χρήστου Χολίδη

Ο πελαργός δεν ήρθε με το Twitter
Eίναι ευτυχισμένη, ίσως πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η ίδια -παρότι εξαιρετικά ευδιάθετη και αλέγρα- είναι ιδιαίτερα φειδωλή στις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. «Δεν πρόκειται για καπρίτσιο, ούτε για ταμπού», εξηγεί σεμνά και συνεχίζει: «Είμαι οπαδός της άποψης ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερο να διατηρούν τη μαγεία τους και να μη βγαίνουν σε δημόσια θέα».

-Αλήθεια, πώς είναι η ζωή σου αυτή την εποχή; Πώς να είναι;
Οπως είναι όλων μας. Αβέβαιη και μπερδεμένη. Ολα αλλάζουν γύρω μας με τέτοια φόρα που είναι αδύνατον να μην πάρει και εμάς η μπάλα. Ευτυχώς, έχω βρει τις ισορροπίες μου και μπορώ να απολαμβάνω μικρές καθημερινές στιγμές. Και να σου πω και κάτι; Τώρα θέλω να χαμογελάω περισσότερο. Αυτή είναι η άμυνά μου: το γέλιο.

-Εξ ου και το «Laugh Attack». Eίμαι χαρούμενη γιατί το «Laugh Attack» είναι μια εκπομπή που το προσφέρει γενναιόδωρα. Μάλιστα πήρε παράταση, αφού αντί για τα 16 επεισόδια, που ήταν αρχικά προγραμματισμένα, κάναμε συνολικά  είκοσι. Αυτό ήταν κάτι που μου έδωσε λίγη αισιοδοξία μέσα στην ανασφάλεια που επικρατεί.

-Πώς σου φαίνεται που το τελευταίο διάστημα ασχολούνται όλοι με την προσωπική σου ζωή;
Δεν το βλέπω έτσι, δεν ασχολούνται όλοι με την προσωπική μου ζωή. Ειδικά το τελευταίο διάστημα θεωρώ πως ο κόσμος έχει να ασχοληθεί με σημαντικότερα θέματα. Από τη στιγμή βέβαια που αποφάσισα να μιλήσω ανοιχτά για τη σχέση μου, είμαι πολύ πιο χαλαρή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι νιώθω άνετα να αναφέρομαι συνεχώς σε αυτή ή ότι θα μοιραστώ τα πάντα. Εξακολουθώ να θέλω να κρατώ κάποια πράγματα για μένα.



-Kάθε εβδομάδα ωστόσο υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε σας. Eχει διαταραχθεί ποτέ η σχέση σας εξαιτίας κάποιου δημοσιεύματος; Στην καθημερινότητά μας δεν υπάρχουν δημοσιεύματα. Σπανίως συζητάμε γι’ αυτά.

-Πάντως μια πρόσφατη ανακοίνωσή  σου στο Twitter ότι σου συμβαίνει κάτι ευχάριστο έβαλε φωτιά στις φήμες περί εγκυμοσύνης… Δεν είμαι τόσο προχωρημένη, αυτά τα κάνουν στο εξωτερικό! (γέλια) Προσωπικά, το Twitter το χρησιμοποιώ μόνο για πλάκα, για να μιλάω με τους φίλους μου και για να γνωστοποιώ όσα έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα το χρησιμοποιούσα για κάτι τόσο σοβαρό και προσωπικό.

-Σκέψεις για γάμο υπάρχουν;
Είναι νωρίς ακόμη…

-Πολλοί, πάντως, αναρωτιούνται πόσο άλλαξε η ζωή σου χάρη στη σχέση σου με τον Χρήστο Χολίδη. Θα μπορούσα να σου ανοίξω την καρδιά μου. Θα μπορούσα να σου πω πόσο ευτυχισμένη είμαι. Με τρομάζουν όμως οι βαρύγδουπες δηλώσεις - κυρίως όταν αυτές γίνονται δημοσίως. Η αλήθεια είναι πως η σχέση αυτή με βοήθησε πολύ, με στήριξε πολύ και με έκανε να χαμογελάω σε πολύ δύσκολες στιγμές μου. Ηρθε στη ζωή μου όταν έλεγα πως δεν ήθελα να ερωτευτώ! Κι όμως, τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε  ότι ο έρωτας σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Φοβάμαι όμως τα μεγάλα λόγια, γιατί όσο ξαφνικά έρχεται τόσο ξαφνικά μπορεί να φύγει. Γι’ αυτό θέλω απλώς να απολαμβάνω αυτό που μου συμβαίνει, χωρίς πολλά λόγια.



-Φέτος σε είδαμε στην πρεμιέρα του «Romeo» να σε πλησιάζει ο σύντροφός σου και να σε φιλά. Τι σας έκανε να είστε πιο άνετoι πια με τον κόσμο; Ενα απλό φιλί στο μάγουλο για καλή επιτυχία ήταν, δεν ήταν κάτι φοβερό. Από τη στιγμή που το παραδεχτήκαμε και οι δύο δεν υπήρχε λόγος για κρυφτό. Και πάλι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσουμε στο άλλο άκρο. Κάποια πράγματα αξίζει να μένουν μόνο για εμάς τους δύο.

-Οι γονείς σας πώς βλέπουν τη συγκεκριμένη σχέση. Μια χαρά!

-Υπήρξαν φορές που τα ΜΜΕ σού φέρθηκαν σκληρά; Σκληρά δεν μου έχουν φερθεί ποτέ. Νιώθω τυχερή γιατί οι άνθρωποι των ΜΜΕ, σε γενικές γραμμές, με αντιμετωπίζουν τρυφερά και ευγενικά. Σίγουρα υπάρχουν και οι κακοπροαίρετοι, αυτοί που διασκεδάζουν ρίχνοντας λάσπη, αλλά αυτούς δεν τους υπολογίζω.

-Η τηλεόραση, με την οποία ασχολείσαι, σου έχει εξασφαλίσει οικονομική άνεση; Δεν δουλεύω πολλά χρόνια, ούτε παίρνω τις αμοιβές ορισμένων παρουσιαστών για να έχω ιδιαίτερη οικονομική άνεση. Από την άλλη, χαίρομαι που έχω καταφέρει από μικρή ηλικία να είμαι αυτόνομη και να μην επιβαρύνω οικονομικά τους γονείς μου.

-Η εξωτερική σου εμφάνιση έχει παίξει ρόλο στην καριέρα σου;
Ολα παίζουν τον ρόλο τους. Δεν βασίστηκα όμως ποτέ εκεί.



-Ο πατέρας σου είναι γνωστός τραγουδιστής. Το θεωρούσες φυσική συνέχεια να ασχοληθείς και εσύ με τη σόουμπιζ; Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Εμένα τα όνειρά μου ήταν άλλα, γι’ αυτό μπήκα στην ΑΣΟΕΕ. Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτό που ζω είναι εφήμερο. Δεν μου προσφέρει τη σιγουριά που μου δίνει το πτυχίο - αν και, δυστυχώς στην Ελλάδα, ακόμη και ένα πτυχίο δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει μια θέση εργασίας. Ολη αυτή η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια δεν αξίζουν στους νέους. Είναι τόσο κρίμα να τους κόβονται τα φτερά πριν καν προλάβουν να τα ανοίξουν.

- Ωστόσο η αναγνωρισιμότητα του πατέρα σου έπαιξε ρόλο με τις γνωριμίες του, π.χ. στα πρώτα σου βήματα; Επαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημά μου, όχι όμως με τις γνωριμίες του. Ποτέ δεν με διευκόλυνε με αυτόν τον τρόπο. Ηθελε και εκείνος, όπως και εγώ, να παλέψω μόνη μου, πατώντας στα δικά μου πόδια. Με βοήθησε κυρίως με τις συμβουλές του. Ηξερε να με αποτρέπει από λάθη και τρικλοποδιές. Πάντα είχα την τάση να τα βλέπω όλα πιο αθώα, γι’ αυτό ήταν και είναι δίπλα μου για να μου ανοίγει τα μάτια.

-Πώς είναι, αλήθεια, ένα 24ωρό σου; Συνήθως είναι γεμάτο, και θα ήθελα να είναι 30ωρο για να τα προλαβαίνω όλα. Ξυπνάω το πρωί, φροντίζω πάντοτε να απολαμβάνω ένα πλήρες πρωινό, όπως π.χ. ένα ρόφημα πρωτεϊνών. Μετά πηγαίνω σε γύρισμα για την εκπομπή ή σε κάποια φωτογράφηση ή αλλιώς κάνω τη γυμναστική μου. Το απόγευμα 6-8 έχω εκπομπή στο ραδιόφωνο, στον σταθμό PLAY 88,9. Το βράδυ χαλαρώνω, βλέπω DVD  , πηγαίνω σινεμά ή γράφω κείμενα για το Doukissa’s Diary και το entertv.gr.

-Θα έκανες γυμνή φωτογράφηση έναντι σοβαρού ποσού; Σε καμία περίπτωση.

-Σοκαρίστηκες όταν στα MAD έγινε ολόκληρος χαμός με το ρούχο της Σήλιας Κριθαριώτη που φόρεσες; Εγώ δεν σοκαρίστηκα, άλλοι σοκαρίστηκαν! (γέλια) Δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό που έγινε. Αλλά πάει τώρα, μπόρα ήταν και πέρασε.

-Ποιο είναι το πιο μεγάλο ψέμα που γράφτηκε τον τελευταίο καιρό για σένα; Εχουν γραφτεί αρκετά που αφορούν στα επαγγελματικά μου, αλλά και στα προσωπικά μου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο, γιατί για μένα δεν υπάρχει μεγάλο και μικρό  ψέμα. Και στις δύο περιπτώσεις είναι ψέμα.

-Ισχύει, για παράδειγμα, ο υποτιθέμενος καβγάς σου με τον Χρήστο Χολίδη με αφορμή τη Θέλξη; Προφανώς όχι.

-Aν δεν υπήρχε στη ζωή σου ο Χρήστος Χολίδης, θα πήγαινες στα μπουζούκια; (χαμογελά με νόημα) Ξεχνάς μάλλον ότι ο μπαμπάς μου είναι τραγουδιστής!



-Θα ενέδιδες στην πρόταση ενός κόμματος να κατέβεις στις εκλογές; Δεν νομίζω.

-Με ποιο κριτήριο θα ψηφίσεις; Με κριτήριο την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Θα δυσκολευτώ, το ξέρω...

-Eχεις βιώσει προσωπικά την oικονομική κρίση; Φυσικά, και ποιος δεν την έχει βιώσει; Εχω υποστεί μείωση στον μισθό μου, έχω περιορίσει τα έξοδά μου, έχω προσαρμοστεί απόλυτα στα νέα δεδομένα. Ολοι πρέπει να προσαρμοστούμε και να ενωθούμε. Να γίνουμε μια γροθιά. Ισως μέσα από την οικονομική κρίση καταφέρουμε να καταπολεμήσουμε κάτι άλλο, πιο ουσιαστικό: τη συναισθηματική κρίση, την κρίση αξιών. Ας μη χάνουμε την αισιοδοξία και την υπομονή μας. Ας στηριχτούμε ο ένας πάνω στον άλλον κι ας προχωρήσουμε.

-Υπάρχουν πραγματικές φιλίες στον χώρο του μόντελινγκ; Οι πραγματικοί και οι παντοτινοί μου φίλοι είναι από το σχολείο.

-Εχεις πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας σου; Οχι, θεωρώ πως αν δεν δίνεις το δικαίωμα, δεν προκαλείς, είσαι χαμηλών τόνων και λίγο «πονηρεμένη» μπορείς να προστατευτείς και να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις.

-Θα μας αποκαλύψεις ένα όνειρό σου; Εχω μάθει να μη λέω δυνατά τα όνειρά μου. Αυτό που θα ήθελα για όλους μας, όμως, είναι η επόμενη μέρα να είναι πιο αισιόδοξη και ελπιδοφόρα.  

-H απόκτηση ενός παιδιού είναι στα άμεσα σχέδιά σου; Αυτό δεν μπορείς να το σχεδιάσεις. Ενα μωρό είναι δώρο από τον Θεό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ