Η κόρη της Ορνέλα Μούτι ποζάρει γυμνή για την εκστρατεία «Φέρτε Πίσω τα Κορίτσια Μας»!

Η κόρη της Ορνέλα Μούτι ποζάρει γυμνή για την εκστρατεία «Φέρτε Πίσω τα Κορίτσια Μας»!

Η Νάικε Ριβέλι, για μία ακόμα φορά, προκαλεί με φωτογραφίες της τους χρήστες του Twitter

Η κόρη της Ορνέλα Μούτι ποζάρει γυμνή για την εκστρατεία «Φέρτε Πίσω τα Κορίτσια Μας»!
Δεν της έφτανε που φωτογραφήθηκε γυμνή ως ένδειξη διαμαρτυρίας που δε μπορούσε να βρει σύντροφο, δεν ήταν αρκετό που ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter πλάνα από μουσικό βίντεό της όπου επιδίδεται σε καυτές περιπτύξεις με μία ξανθιά γυναίκα, τώρα η κόρη της Ορνέλα Μούτι, Νάικε Ριβέλι, παίρνει το… όπλο της και στοχεύει στις καρδιές των ανδρών followers της.



Ολόγυμνη και κρατώντας μοναχά ένα πιστόλι (ουδείς μοιάζει να ενδιαφέρεται αν είναι πραγματικό ή όχι), ποζάρει κοιτώντας με λάγνο βλέμμα στο φωτογραφικό φακό, για να αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από τους άνδρες που θαυμάζουν το αψεγάδιαστο κορμί της.

«Αγνή ποίηση», «πανέμορφη», «θεαματικό» και άλλα είναι τα σχόλια όσων επισκέφθηκαν το προφίλ της κόρης της άλλοτε ντίβας του κινηματογράφου.

Η Νάικε Ριβέλι, όμως, γνωρίζει καλά πώς να προκαλεί και το καταφέρνει με μοναδική μαεστρία.

Μετά την λήψη της ως άλλη ένοπλη… Αφροδίτη, ανήρτησε μία ακόμα πιο προκλητική και διόλου ποιητική selfie της.

Αυτή τη φορά, μοντέλο και φωτογράφος είναι το ίδιο πρόσωπο, ενώ το περιβάλλον δεν είναι καθόλου ειδυλλιακό καθώς ποζάρει μπροστά στον καθρέπτη του μπάνιου της και αποκαλύπτει το στήθος της, αλλά και ακολουθώντας τα χνάρια της Μάιλι Σάιρους, αγγίζει με το χέρι της την ευαίσθητη περιοχή της.


«Κάνω και selfie. Στο μπάνιο και χωρίς μακιγιάζ. Απλώς περνάω καλά», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, ενώ τα σχόλια των «φίλων» της για μία ακόμα φορά εξυμνούν το κορμί της.


Όχι, όμως. Η Νάικε δεν ικανοποιείται με απλές selfie που σε τελική ανάλυση κάνουν όλοι, ακόμα και ηγέτες κρατών. Η Νάικε Ριβέλι θέλει να ξεχωρίσει από τη μάζα και για αυτό το λόγο, πιάνει την τσάπα, αφού φυσικά αφαιρέσει όλα τα ρούχα της, και φωτογραφίζεται έτοιμη να οργώσει το χωράφι, όπως κάθε απλή και ταπεινή αγρότισσα.

 

«Ίδια η μητέρα - φύση», «είσαι αριστούργημα 360°», γράφουν εκστασιασμένοι οι πιστοί θαυμαστές της.




Αλλά η ηθοποιός - μοντέλο - τραγουδίστρια - fashion icon είναι πολλά παραπάνω από μία γυναίκα που αρέσκεται να γδύνεται για τους φανατικούς της φίλους. Είναι πάνω από όλα ακτιβίστρια. Έτσι, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την απαγωγή των 200 νιγηριανών μαθητριών από την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, η Νάικε Ριβέλι, φωτογραφίζεται, ω του θαύματος, γυμνή με το μήνυμα «Bring Back Our Girls», καλώντας τους Νιγηριανούς τρομοκράτες να ευαισθητοποιηθούν με την προσπάθειά της και να απελευθερώσουν αμέσως τα ανήλικα κορίτσια.

Άγνωστο παραμένει αν οι πολεμοχαρείς ισλαμιστές συγκινηθούν, αλλά άγνωστο παραμένει αν θα βρεθεί κάποιος χρήστης του Twitter να της αναρτήσει μήνυμα που να λέει: Νάικε, basta!

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης