«Πόλεμος» Νεϊμάρ με το Playboy! - Δείτε το εξώφυλλο με την «καυτή» πέτρα του σκανδάλου

«Πόλεμος» Νεϊμάρ με το Playboy! - Δείτε το εξώφυλλο με την «καυτή» πέτρα του σκανδάλου

Εβγαλαν στη φόρα πρώην δεσμό του με μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη  - Πώς κινήθηκε ο ίδιος - Για κάθε ημέρα που το τεύχος Ιουνίου παραμένει στα σημεία πώλησης, η εταιρία οφείλει να καταβάλει πρόστιμο 10.000 ριάλ (4.500 δολάρια)

«Πόλεμος» Νεϊμάρ με το Playboy! - Δείτε το εξώφυλλο με την «καυτή» πέτρα του σκανδάλου
Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη, αλλά δύσκολα θα κερδίσει και τον "πόλεμο" με το Playboy, ο Νεϊμάρ. Ο σούπερ σταρ της Βραζιλίας πληροφορήθηκε σήμερα ότι η έγινε δεκτή η αγωγή του κατά του πιο γνωστού ανδρικού περιοδικού στον κόσμο, με την οποία ζητούσε να αποσυρθεί άμεσα από την κυκλοφορία το τεύχος Ιουνίου. Ο λόγος ήταν η Πατρίσια Ζορντάνε που πόζαρε στο εξώφυλλο με τίτλο «Η μελαχρινή που σαγήνευσε τον Νεϊμάρ». Ψέμματα δεν είναι, αλλά η Ζορντάνε είναι η... πρώην κι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ζήτησε να αποσυρθούν όλα τα αντίτυπα από την κυκλοφορία. Το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του, αλλά προσδιόρισε σε σχετικά χαμηλά επίπεδα τη ρήτρα μη συμμόρφωσης.

Κλείσιμο

Συγκεκριμένα, για κάθε ημέρα που το τεύχος Ιουνίου παραμένει στα σημεία πώλησης, η εταιρία οφείλει να καταβάλει πρόστιμο 10.000 ριάλ (4.500 δολάρια). Αν αναλογιστούμε τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Νεϊμάρ είναι πρώτος σκόρερ, η Βραζιλία στους "16" του Μουντιάλ και η διοργάνωση σε εξέλιξη, το ποσόν είναι μάλλον ευτελές! Επιπλέον, εκπρόσωποι της εταιρίας «Editora Abril» που εκδίδει το βραζιλιάνικο Playboy υποστηρίζουν ότι η απόφαση δεν τούς έχει κοινοποιηθεί ακόμα, άρα το περιοδικό θα πωλείται κανονικά και αύριο, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου είναι εφέσιμη.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης