Πέντε αμφιλεγόμενες συμβουλές για τις σχέσεις που μας έδωσε η Carrie Bradshaw

Πέντε αμφιλεγόμενες συμβουλές για τις σχέσεις που μας έδωσε η Carrie Bradshaw

Πώς τις σχολιάζει μία relationship coach.

carriebigthema
Κάθε φορά που η Carrie Bradshaw καθόταν στον μικρό υπολογιστή της και δεν μπορούσε παρά να αναρωτηθεί για κάτι, ήξερες ότι θα είχες μια αξέχαστη στιγμή εσωτερικού μονολόγου. Μερικές φορές, η αρθρογράφος των ραντεβού του Sex and the City μπορούσε να καταλήξει σε πραγματικά οδυνηρά συμπεράσματα, όπως πολλοί θαυμαστές θα ξαναθυμηθούν τώρα που η σειρά προβάλλεται στο Netflix.

 
Αλλά για κάθε γλυκό απόφθεγμα του SATC, υπάρχουν δώδεκα που είναι στην καλύτερη περίπτωση αμφισβητήσιμα. Η Damona Hoffman, relatonship coach και συγγραφέας, επισημαίνει για παράδειγμα τη συζήτηση της Carrie και των φίλων της για τον κανόνα των τριών ραντεβού, ο οποίος λέει ότι τόσος χρόνος απαιτείται πριν προχωρήσει μία γνωριμία, αλλά να μην χρειάζεται και αναγνώριση σχέσης αργότερα, επειδή δεν θα έπρεπε να αισθάνεστε την ανάγκη να ακολουθήσετε ένα τόσο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

«Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και συμβουλεύω ειδικά σήμερα, αναζητούν λόγους για να πουν “όχι” αντί για λόγους για να πουν “ναι” σε μία σχέση», λέει η Hoffman στο Bustle.

Κλείσιμο
«Είμαστε τόσο συντονισμένοι στο να βρούμε τις κόκκινες σημαίες που χάνουμε τα άλλα. Έτσι, ο κανόνας μου για τα τρία ραντεβού αλλάζει και λέει να περάσουν τρία ραντεβού πριν αποκλείσουμε κάποιον ως πιθανό ταίρι. Στη σημερινή κουλτούρα των ραντεβού δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση στο να είναι η πρώτη φορά που κάνεις σεξ με κάποιον εντυπωσιακή, παρά η ουσία της σχέσης και της πράξης».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης