Τηλεφωνικό σεξ: 10 tips για να περάσετε καλά από απόσταση

Τηλεφωνικό σεξ: 10 tips για να περάσετε καλά από απόσταση

Τι ακριβώς είναι το τηλεφωνικό σεξ, πώς ξεκινά και σταματά, αλλά και μερικά tips για να γίνει  ακόμα πιο απολαυστικό.

phone
διαφορετικό, διάβασε πώς θα κάνεις τηλεφωνικό σεξ, θα περάσεις καλά και δεν θα νιώθεις άβολα. Μπορεί να θέλεις να το δοκιμάσεις, αλλά να έχεις αμφιβολίες για το πώς να ξεκινήσεις, τι να λες ή πώς να κλείσεις το τηλέφωνο, αφού τελειώσεις.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις τι ακριβώς είναι το τηλεφωνικό σεξ, πώς ξεκινά και σταματά, αλλά και μερικά tips για να το κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό.

Τι είναι το τηλεφωνικό σεξ
 
Μην παραξενεύεσαι με τη διευκρίνιση. Δεδομένων των τόσων τεχνολογικών συσκευών που έχουμε στη διάθεσή μας, χρειάζεται. Η Lori Michels πιστοποιημένη σύμβουλος σεξ και ψυχολόγος, διευκρινίζει: «Το τηλεφωνικό σεξ είναι η επικοινωνία (βασισμένη στη συζήτηση) δύο ατόμων που θέλουν να διεγείρουν τις αισθήσεις ο ένας του άλλου. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το τηλεφωνικό σεξ βασίζεται μόνο στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, αλλά περιλαμβάνει και το sexting, τη βιντεοκλήση ή τα ηχητικά μηνύματα». Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να υπάρχει μια ξεκάθαρη θέση και από τις δύο πλευρές. Δεν θα ήθελες να έχεις φορέσει τα σέξι εσώρουχά σου νομίζοντας πως θα κάνεις phone sex με video chat και το άλλο άτομο να σε παίρνει απλό τηλέφωνο, έτσι;

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης