Ο Μουτσινάς, η Τατιάνα, η Μπακοδήμου και τα ρεκόρ των «Οικογενειακών Ιστοριών»

Ο Μουτσινάς, η Τατιάνα, η Μπακοδήμου και τα ρεκόρ των «Οικογενειακών Ιστοριών»

Τι να σου πει το «Σταρ Τρεκ» μπροστά στα σενάρια που λέγονται και γράφονται στα τηλεοπτικά δρώμενα

TV_moutsinas
Είναι λογικό, ως ένα βαθμό, να υπάρχει κινητικότητα και να αναπτύσσονται σενάρια, όταν έχει ανοίξει για τα καλά το μεταγραφικό τηλεοπτικό παζάρι και το Τριώδιο. Όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να σταθούν εύκολα ως ενδεχόμενα. Για παράδειγμα ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπήκε ποτέ σε συζήτηση για το «Deal». Το οποίο συνεχίζει να αναζητά τον διάδοχο του Χρήστου Φερεντίνου. Δίχως άγχος και βιαστικές κινήσεις καθώς τα δικαιώματα τα έχει για πέντε χρόνια ο Alpha…

Λογικά ο Νίκος θα επιλέξει να στρογγυλοκαθίσει σε μία καρέκλα κριτικής επιτροπής και να έχει ήσυχο το κεφάλι του. Η μία είναι στο «Just the two of us» και η άλλη στο «Your face sounds familiar»… Ραντεβού γίνονται και συζητήσεις γίνονται.

Θα είναι ο Alpha; Θα είναι το Star; Πάντως σίγουρα δεν θα είναι ο ΣΚΑΪ, το κανάλι που θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει την Μαρία Μπακοδήμου. Απόλυτα λογικό το βρίσκω.
maria-mpakodimou__1_
Φωτογραφία: NDPPHOTO
Κλείσιμο
Δεν προγραμματίζεται καμία νέα εκπομπή στον Alpha, η οποία θα είναι στα πρότυπα των ζωντανών ψυχαγωγικών μαγκαζίνο. Το μεσημέρι θα παραμείνει η Τατιανα Στεφανίδου την οποία το κανάλι στηρίζει απόλυτα και επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο και η λογική του σχεδιασμού λέει πως αν προκύψει κενό υπάρχουν τηλεπαιχνίδια και φυσικά οι «Οικογενειακές ιστορίες» οι οποίες βεβαίως βεβαίως στην web tv του σταθμού είναι στην τρίτη θέση των προτιμήσεων του κοινού, με τις επισκέψεις να σπάνε το φράγμα του 1,5 εκατομμυρίου. Στην πρώτη θέση ο «Σασμός» και στην δεύτερη το «Προξενιό της Ιουλίας». Οι υπόλοιποι απλά ψάχνουμε το δυναμικό κοινό…

Τα beef, που είναι και της μόδας, αρχίζουν να επηρεάζουν αρνητικά την εμπορική δυναμική των τηλεπερσόνων. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν αφήσουν στην γωνία, καβγάδες, τοξικότητα και αντιπαραθέσεις από εκπομπή σε εκπομπή θα βρεθούν προ εκπλήξεων καθώς ήδη οι διαφημίστες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Κούρασε αφάνταστα και η ιστορία με τα μπλοκ και οι μετάνοιες για το ξεμπλόκ. Τι ντροπή όλη αυτή η ιστορία…

Πόσο άδοξα εξελίχθηκε η μεταγραφή του «Ερωτα Φυγά». Κείμενα, ρεπορτάζ, σκαλέτες, τσάμπα. Η σειρά «πληγώθηκε» από όλη αυτή την αναστάτωση και φυσικά δεν υπήρχε από νωρίς προοπτική να συνεχιστεί.
ερωτας
Πιο ενημερωτικός ο ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. Θα λείψουν κάποιες ψυχαγωγικές εκπομπές. Υπό συζήτηση το μέλλον του «My style rocks» αλλά και του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου». Ας ην εκπλαγούμε επίσης αν ο Χρήστος Φερεντίνος παρουσιάσει ένα άλλο τηλεπαιχνίδι… Το σενάριο με την Νατάσα Γιάμαλη μάλλον «ναυάγησε» οριστικά.

Κουίζ για δυνατούς λύτες: έχει κάνει ήδη τρία ραντεβού. Κανείς δεν το ξέρει. Απομένουν οι υπογραφές… Ποια παρουσιάστρια ετοιμάζει μεγάλη κίνηση;


Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδια στις Βρυξέλλες - Οδοφράγματα με κοπριές στήνουν οι αγρότες, με ρίψεις νερού απαντά η Αστυνομία

Κολυδάς: Βροχές στην Αττική μέχρι το απόγευμα, η κακοκαιρία θα αποδυναμωθεί προς τα Δωδεκάνησα


Ο παλαιοχριστιανός ξανά έξω από το «Παίδων»: Θα τον τρελάνουν τον γιο μου, ευτυχώς που κρύφτηκε η γυναίκα μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης