Ανδρικά γιλέκα: Tο απόλυτο must για την άνοιξη

Ανδρικά γιλέκα: Tο απόλυτο must για την άνοιξη

Tο γιλέκο είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να βάλεις πάνω σου αυτή την εποχή

With-tweed-suit
Είναι στιλάτο, συνδυάζεται με πολλά και διαφορετικά υφάσματα και κάνει μια εμφάνιση αξιοπρόσεκτη, έως και γοητευτική. Αυτή είναι η ομορφιά του γιλέκου, γι’ αυτό και πρόκειται για ένα κομμάτι που οφείλει να βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα ενός άνδρα. Φοριέται όλες τις εποχές του έτους, «προσαρμόζεται» στα γούστα της κάθε περιόδου και θα το βρεις σε μεγάλη ποικιλία, υλικά και μορφές.

Τα plus του για την άνοιξη:

- Προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα και ρυθμίζει ιδανικά τη θερμοκρασία του σώματος, χωρίς να προκαλεί έντονη αίσθηση ζέστης ή κρύου

- Χαρίζει άνεση, προσφέροντας ελευθερία κινήσεων

- Διαγράφει κομψά τη σιλουέτα χωρίς να δημιουργεί τις λεγόμενες «φούσκες» σε κανένα σημείο του κορμού
 
- Είναι ιδανικό για να φορεθεί κατά τη διάρκεια όλης της μέρας: από την πρωινή και την απογευματινή βόλτα μέχρι την βραδινή πιο επίσημη έξοδο

Κλείσιμο
- Ταιριάζει απόλυτα με κάθε στυλ και look που θέλεις να δημιουργήσεις

shirt


Ένα puffer γιλέκο  στην κατάλληλη απόχρωση θα σε συνοδεύσει ευχάριστα, όποιο τύπο στυλ κι αν θέλεις να υιοθετήσεις. Συνδυάζεται άψογα με πουκάμισο, με πουλόβερ, με T-shirt, με ζακέτα ή φούτερ, συμφωνούν οι στιλίστες.

«Επίλεξε ένα έντονο χρώμα για να ενισχύσεις το ανοιξιάτικο look σου ή ένα πιο σκούρο το οποίο θα φορέσεις ακόμη και εσωτερικά ενός σακακιού στη βραδινή επίσημη έξοδό σου.

Το puffer γιλέκο θα προσδώσει κύρος και έναν κομψό αέρα στην εμφάνισή σου, αλλά και ένα πιο σπορ και νεανικό look που θα αναδείξει την προσωπικότητά σου» συμβουλεύουν οι στιλίστες της ιστοσελίδας μόδας, www.clodist.gr και προτείνουν τα γιλέκα της Camel Active και της Blend, που είναι εφοδιασμένα με εξωτερικές τσέπες και εσωτερικές θήκες για τα απαραίτητα.

Τα must-have puffer γιλέκα είναι διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων όπως μαύρο, μπλε, χακί, κίτρινο, κόκκινο και μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με κάθε είδους look.

Δες τα στο clodist.gr και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης