ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Gigi Hadid - Kendall Jenner: Σούπερ μόντελς και με την σφραγίδα της Vogue

Gigi Hadid - Kendall Jenner: Σούπερ μόντελς και με την σφραγίδα της Vogue

Τα επιτεύγματα των σέξι κοριτσιών συγκίνησαν την Σιδηρά Κυρία του χώρου Άννα Γουίντμορ που τις συνέκρινε σε άρθρο του περιοδικού με τα supermodels των '90s

Gigi Hadid - Kendall Jenner: Σούπερ μόντελς και με την σφραγίδα της Vogue
Η «βίβλος» της Μόδας μίλησε και πλέον η Gigi Hadid και η Kedall Jenner είναι τα νέα σουπερμόντελ της χρονιάς! 

Σε ένα άρθρο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού, περιγράφεται αναλυτικά η πορεία των δύο κορίτσιων, που είναι και καλές φίλες και κάνουν παρέα μεταξύ τους, μέχρι την κορυφή.

«Αν κάποια από τα σύγχρονα μοντέλα φτάνουν στα σούπερ μόντελ των '90s, είναι η Χαντίντ και η Τζένερ. Αν και οι καριέρες τους είναι ακόμα πολύ καινούριες, έχουν ήδη πετύχει πάρα πολλά. Έχουν κάνει πολλούς σχεδιαστές, από τον Riccardo Tisci στον Karl Lagerfeld και τους περισσότερους οίκους μόδας. Έχουν συμφωνίες με εταιρίες όπως η Estée Lauder και η Maybelline, ενώ φυσικά και ανήκουν στα αγγελάκια της Victoria's Secret», αναφέρει το άρθρο. 

Κλείσιμο
Φυσικά και θεωρείται η απόλυτη καταξίωση το γεγονός πως η κυρία της Μόδας, η διευθύντρια του περιοδικού Άννα Γουίντορ έδωσε την έγκρισή της για να αναδειχθούν κατ' αυτόν τον τρόπο από τις σελίδες της τα νεαρά μοντέλα. Τι απομένει; Μα φυσικά, ένα εξώφυλλο στη Vogue!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης