Σέξι εσώρουχα στο κορμί της Luisana Lopilato

Σέξι εσώρουχα στο κορμί της Luisana Lopilato

Οι τέλειες αναλογίες της συζύγου του δημοφιλούς τραγουδιστή Michael Buble σε... πλήρη θέα

Σέξι εσώρουχα στο κορμί της Luisana Lopilato
H ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια Luisana Lopilato, σύζυγος του δημοφιλούς καλλιτέχνη Michael Buble, που πολλοί τον θεωρούν άξιο συνεχιστή του Frank Sinatra, είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας εσωρούχων Ultimo.

Η ξανθιά καλλονή είναι μεγάλη σταρ στη χώρα της, την Αργεντινή και έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Η καριέρα της ωστόσο απογειώθηκε το 2002, όταν πρωταγωνίστησε στη νεανική αργεντίνικη σειρά «Rebelde Way».

Ο βασικότερος λόγος βέβαια που η συγκεκριμένη εταιρεία την επέλεξε για να διαφημίσει τα εσώρουχά της είναι οι τέλειες αναλογίες του κορμιού της.

Κλείσιμο
Η Luisana φωτογραφήθηκε με προκλητικά σέξι ολόσωμα κορμάκια με πλούσιο μπούστο, μικροσκοπικά στο χρώμα του δέρματος μπικίνι, αλλά και με εκρηκτικούς στηθόδεσμους, διακοσμημένους από μικροσκοπικά διαμάντια.

Η Luisana Lopilato γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1987 στο Μπουένος Άιρες. Τραγουδούσε στο συγκρότημα των Erreway μέχρι τα 18 της, αλλά μετά το γκρουπ διαλύθηκε και συνέχισε καριέρα μόνη της. Παράλληλα, έπαιζε σε πολλά σίριαλ αργεντίνικης παραγωγής και έκανε και κάποιες φωτογραφήσεις για ρούχα και εσώρουχα.

Η 24χρονη ηθοποιός γνωρίστηκε με τον 36χρονο Καναδό τραγουδιστή Michael Buble σε ένα πάρτι που έδινε η δισκογραφική του εταιρεία μετά από μία συναυλία που είχε δώσει στο Buenos Aires και μάλιστα έχει συμμετάσχει και στο videoclip του τραγουδιού του αγαπημένου της, «Haven't met you yet».

Ο γάμος τους έγινε στην Αργεντινή, ήταν ανοικτός και, φυσικά, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ της χώρας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης