Στηθόδεσμος – θησαυρός!

Στηθόδεσμος – θησαυρός!

Το απόλυτο θηλυκό, φόρεσε το απόλυτο γυναικείο σουτιέν

Στηθόδεσμος – θησαυρός!
Το απόλυτο θηλυκό, φόρεσε το απόλυτο γυναικείο σουτιέν. Άρα η φωτογραφία μόνο τυχαία δεν είναι. Καλύπτει τις αντρικές φαντασιώσεις, μιας και μιλάμε για την πανέμορφη Miranda Kerr και επίσης κάνει τις γυναίκες να παραμιλούν, μιας και το σουτιέν που φοράει η σεξοβόμβα, κοστολογείται στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ!

Η τιμή του είναι τσιμπημένη γιατί αποτελείται από 3.400 πολύτυιμους λίθους, στους οποίους περιλαμβάνονται 142 καράτια από διαμάντια λαευκού και κίτρινου χρώματος, πέρλες και γαλαζοπράσινα κρύσταλλα. Τα προηγούμενα υλικά, δένουν μεταξύ τους αρμονικά,με τη βοήθεια άσπρου και κίτρινου χρυσού δεκαοχτώ καρατίων, με αποτέλεσμα ένα ανεκτίμητο στηθόδεσμο. Τέλος στο κέντρο του, υπάρχουν δύο λευκά διαμάντια οκτώ καρατίων και ένα κίτρινο δεκατεσσάρων.

Η δημιουργία ανήκει στους Long Island’s London Jewelers και στο πλαίσιο του καθιερωμένου ετήσιου show της «Victorias’s Secret, η τυχερή που το φόρεσε ήταν η σέξι Miranda. Το μοντέλο επέστρεψε δυναμικά έπειτα από απουσία ενός χρόνου περίπου από τις πασαρέλες, επειδή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Orlando Bloom.

«Είναι μοναδικό. Και τώρα νιώθω καλύτερα από ποτέ. Είμαι πιο υγιής από πριν. Ήταν τέλειο που για κάποιο διάστημα αποσύρθηκα αφού γέννησα το μωρό μου Flynn. Πλέον όμως επέστρεψα στα πράματα και νιώθω άψογα», δηλώνει η ίδια η Miranda.

Κλείσιμο




Δείτε ποιες άλλες όμορφες κυρίες φόρεσαν παλιότερα κάτι αντίστοιχο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης