Eurovision: Αναχώρησε για το Μάλμε της Σουηδίας η ελληνική αποστολή

Eurovision: Αναχώρησε για το Μάλμε της Σουηδίας η ελληνική αποστολή

Είμαστε έτοιμοι, είναι όλα έτοιμα, δήλωσε η Μαρίνα Σάττι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

satti_143
Η ελληνική αποστολή της Eurovision αναχώρησε την Κυριακή 28 Απριλίου για το Μάλμε της Σουηδίας.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό, Μαρίνα Σάττι, απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, creative director της ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή της Eurovision, τους χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλη Καραγιάννη, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας μίλησε στους δημοσιογράφους και στον κόσμο που βρισκόταν εκεί για να της ευχηθεί και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή του Malmö Arena.

Οι ρυθμοί θα είναι πυρετώδεις για την ελληνική αποστολή, καθώς την επόμενη ημέρα, Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου, έχει προγραμματιστεί η πρώτη τεχνική πρόβα. Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα, ενώ την Πέμπτη 9 Μαΐου, η Μαρίνα Σάττι θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Ζάρι», στον Β΄ Ημιτελικό, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον Mεγάλο Τελικό, που διεξάγεται το Σάββατο 11 Μαΐου.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vmkv9im2zd)

Αρχικά, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους, η τραγουδίστρια είπε: «Γεια σας! Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι, είναι όλα έτοιμα. Σήμερα είναι η μέρα που ταξιδεύουμε και αύριο έχουμε πρόβα πολύ νωρίς. Κρατάμε δυνάμεις, θα δούμε».

Για την αυριανή πρόβα που θα πραγματοποιηθεί σχολίασε: «Θέλω να πάρω την αυριανή μέρα να καταλάβω λίγο τι γίνεται εκεί, να δουν και αυτοί τι κάνουμε εμείς, να κάνουμε ό, τι προσαρμογές, ό, τι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν. Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρω, εσείς παιδιά;».

«Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι», δήλωσαν με τη σειρά τους μέλη της ομάδας της τραγουδίστριας.

«Όχι, όχι, έχω κοιμηθεί, θα κοιμηθώ και σήμερα. Προσπαθώ να είμαι έτσι ψύχραιμη, χαλαρά», σημείωσε.

Σε ερώτηση για στο αν θα υπάρξει χορός ως μέρος της ερμηνείας της, η τραγουδίστρια απάντησε: «Αυτό το τραγούδι δεν γίνεται κιόλας να μην χορέψεις. Έχει πολλές διαφορετικές στιγμές και εικόνες. Ανυπομονώ να τις δείτε και εσείς, να τις δούμε και εμείς, έτσι; Γιατί και εμείς πολλά κομμάτια τα έχουμε δοκιμάσει σε μια συνθήκη προσομοίωσης, αλλά πρώτη φορά θα τα δούμε όλα μαζί και με αυτή την τεχνική υποδομή που έχουν εκεί, την ανυπέρβλητη».

Σχετικά με το φόρεμα που θα βάλει, η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε: «Έχουμε πολλά... Το έχουμε επιλέξει. Έχουμε βρει το αγαπημένο μας, έχουμε βέβαια και άλλες επιλογές. Να το πω το χρώμα του φορέματος; Αφού αύριο το πρωί θα το δουν. Ωραία, είναι κάπως ροζ, μωβ, λιλά, κάπως έτσι και μια μπότα συγκλονιστική από κάτω, θα τη δείτε».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι της έχουν δώσει ένα δωράκι για γούρι, χωρίς όμως να πει τι είναι. «Μου έδωσαν κάτι για γούρι, το έχω βάλει εδώ και τα παιδιά, που δίνουν τον παλμό, την ενέργεια, τον ρυθμό, το κέφι, το μπρίο, το μεράκι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες
image00001
image00002
image00003
image00004
image00005
image00006
image00007
image00010
image00008
image00009
image00012
image00013
image00014
image00016
image00017
image00018
image00020
image00022
image00023
image00025


Ο A’ Ημιτελικός στις 7 Μαΐου, ο B’ Ημιτελικός στις 9 Μαΐου και ο Τελικός στις 11 Μαΐου θα προβληθούν στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Στον τελικό αναμένεται να συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες. Οι πέντε χώρες με τη μεγαλύτερη οικονομική συνεισφορά στην EBU [Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία ] καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία έχουν ήδη προκριθεί.

Φωτογραφίες:  NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια όπως η αντιπολίτευση

Ο Μπάιντεν περιπαίζει τον Τραμπ στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών - «Έχω αντίπαλο ένα 6χρονο»

Μαρούσι: Πώς έγινε το επεισόδιο με τον έναν νεκρό - Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης