Κομοτηνή: Επταμελής σπείρα έκλεψε 16 δίκυκλα σε 17 ημέρες
Οι κλοπές που είχαν γίνει στο διάστημα από τις 24 Φεβρουαρίου ως τις 12 Μαρτίου εξιχνιάστηκαν και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία έξι εκ των δραστών οι οποίοι δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, ενώ ο έβδομος αναζητείται
Τέλος στους εφιάλτες των κατόχων μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων στην Κομοτηνή έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εξάρθρωσαν μια σπείρα επτά Ελλήνων που είχαν κλέψει 14 δίκυκλα και είχαν αποπειραθεί να αρπάξουν άλλα δυο, σε διάστημα μόλις 17 ημερών!
Έπειτα από επίμονες έρευνες, οι κλοπές που είχαν γίνει στο διάστημα από τις 24 Φεβρουαρίου ως τις 12 Μαρτίου εξιχνιάστηκαν και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία έξι εκ των δραστών οι οποίοι δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, ενώ ο έβδομος παραμένει άγνωστος και αναζητείται.Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν οι δράστες έκλεβαν τις μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα για να τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι ή αν σκόπευαν να τα πουλήσουν, ίσως και στο εξωτερικό, με αλλοιωμένα στοιχεία κυκλοφορίας.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων κλοπής, βρέθηκαν 12 από τα 14 κλεμμένα δίκυκλα και παρελήφθησαν από τους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος των έξι δραστών και του άγνωστου συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τροχοφόρων τετελεσμένες και σε απόπειρες, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας