Μπιγιονσέ: Προσφέρει 6 εκατομμύρια δολάρια στη μάχη κατά του COVID-19

Μπιγιονσέ: Προσφέρει 6 εκατομμύρια δολάρια στη μάχη κατά του COVID-19

Σε συνεργασία με τον ιδρυτή του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ

beyonce
Η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε ότι δωρίζει 6 εκατομμύρια δολάρια για τις ανάγκες της ψυχικής υγείας των πολιτών και για άλλους σκοπούς ενίσχυσης, στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η διάσημη τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με τον ιδρυτή του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ και την οργάνωσή του #startsmall και θα διαθέσει στην Εθνική Συμμαχία για την Ψυχική Υγεία, στο Πανεπιστήμιο UCLA και σε τοπικές οργανώσεις το συγκεκριμένο ποσό για το έργο τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας των πολιτών εξαιτίας της κρίσης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Beyonce, Twitter CEO Jack Dorsey pledge $6 million to mental health relief efforts amid COVID-19 pandemic. via @abcnews #beyonce #twitter #jackdorsey #beyoncé #covid19 #mentalhealth #charity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mustapha M (@iamstarph) στις


Κλείσιμο
Σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της η Μπιγιόνσε ανέφερε ότι αυξάνονται τα προβλήματα ψυχικής υγείας την περίοδο αυτή για τους ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά και παροχές. «Αυτοί οι καιροί είναι πρωτόγνωροι και θα χρειαστούν οι συλλογικές μας προσπάθειες για να κάνουν την διαφορά» καταλήγει η ανακοίνωσή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The impact of this pandemic is far reaching, and it’s going to take each and everyone of us to help make a difference. If one of the organizations we are supporting speaks to your heart, you can join us and contribute by clicking the link in my bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις


Επιπλέον η Μπιγιονσέ πρόσφερε οικονομική βοήθεια σε μια σειρά φιλανθρωπικών οργανώσεων για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των ευάλωτων πολιτών, όπως τρόφιμα, νερό, απολυμαντικά, φάρμακα και μάσκες προσώπου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης