Άντρια Αρχόνα: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Τζέισον Μομόα

Άντρια Αρχόνα: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Τζέισον Μομόα

Ο 44χρονος ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό της 32χρονης συναδέλφου του - Δείτε φωτογραφίες

momoa-adria_arjona
Η Άντρια Αρχόνα είναι η νέα σύντροφος του ηθοποιού, Τζέισον Μομόα.

Ο 44χρονος σταρ του «Aquaman» και η 32χρονη ηθοποιός του «Hit Man» βγαίνουν ραντεβού το τελευταίο διάστημα, ενώ ταξίδεψαν επίσης μαζί στην Ιαπωνία.

Μάλιστα, ο Τζέισον Μομόα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε μία από αυτές, η Άντρια Αρχόνα ποζάρει στην αγκαλιά του σταρ του «Aquaman».
Snapinsta_app_445557877_2611456792357646_4588048989684672111_n_1080
Κλείσιμο
Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στο «Sweet Girl» το 2021, όπου και πρωτογνωρίστηκαν. Ωστόσο, το ειδύλλιό τους είναι κάτι πολύ πρόσφατο.

Η Άντρια είναι η μεγαλύτερη κόρη του διάσημου τραγουδιστή από τη Γουατεμάλα, Ρικάρντο Αρχόνα. Γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1992, στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, ενώ έχει ακόμα δύο αδέρφια, τον Ρικάρντο Αρχόνα Τζούνιορ και τον ετεροθαλή αδερφό της, Νίκολας από την πλευρά του πατέρα της.


Η Άντρια Αρχόνα έζησε στο Μεξικό μέχρι τα δώδεκά της, ενώ μετά το διαζύγιο των γονιών της μετακόμισε στο Μαϊάμι. Πλέον, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.


Η 32χρονη είναι επίσης, ηθοποιός, ενώ έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραγωγές όπως τα nforgettable, Narco, True Detective, Person Of Interest, Emerald City, Good Omens και Pacific Rim: Uprising.

Στο παρελθόν, ήταν παντρεμένη με τον Εντγκάρντο Κανάλες, όμως δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τον χωρισμό τους και τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί.








Ειδήσεις σήμερα:

«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου» - Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι στο Αιγάλεω

Ζέστη και σκόνη σήμερα, έρχεται «ψυχρή λίμνη» με μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στη Βραζιλία: 16χρονος σκότωσε γονείς και αδελφή επειδή του πήραν το κινητό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης