Cara Delevingne & Ashley Benson: Το ερωτευμένο ζευγάρι φιλιέται γυμνό στην μπανιέρα

Cara Delevingne & Ashley Benson: Το ερωτευμένο ζευγάρι φιλιέται γυμνό στην μπανιέρα

«Σε αγαπώ περισσότερο απ’ όσα μπορώ να πω με λέξεις…» εξομολογείται το διάσημο μοντέλο στην Αμερικανίδα ηθοποιό, σύντροφό της που σήμερα κλείνει τα 30 της

Benson-Delevingne
Η Cara Delevingne και η Ashley Benson είναι μαζί λίγο περσσότερο από έναν χρόνο και το απολαμβάνουν. Σήμερα, η Ashley Benson έχει γενέθλια και η αγαπημένη της θέλησε να της ευχηθεί μέσω Instagram, με μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση και 7 προσωπικές φωτογραφίες, ανάμεσά τους και ένα άκρως ερωτικό στιγμιότυπο με τις δύο τους γυμνές να φιλιούνται μέσα στην μπανιέρα.


Καταγραφη_6


«Χρόνια Πολλά Ashley! Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να πω, αλλά αυτό που αγαπώ και λατρεύω περισσότερο σε εμάς είναι ότι δεν χρειάζεται, γιατί το ξέρεις και μόνο αυτό έχει σημασία! Είμαστε εγώ και εσύ και αυτό είναι το καλύτερό μου. Το ασφαλές μου μέρος. Με αφήνεις να είμαι αφελής, να είμαι άγρια, με αφήνεις ελεύθερη, ασφαλή και περίεργη. Νιώθω ότι σε ξέρω όλη μου τη ζωή και είμαι τόσο περήφανη που σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι η γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν να είσαι. Σ’ αγαπάω περισσότερο απ’ όσο μπορώ να το πω με λέξεις» είναι το σχόλιο της  Cara Delevingne στην ανάρτησή της στο instagram.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης