GNTM: Τα νεύρα και τα κλάματα για όσες κουρεύτηκαν έφεραν... γέλια στο Twitter

GNTM: Τα νεύρα και τα κλάματα για όσες κουρεύτηκαν έφεραν... γέλια στο Twitter

H πλατφόρμα πήρε «φωτιά» για το makeover επεισόδιο του GNTM 

gntmjoker
Χθες στο GNTM παρακολουθήσαμε το makeover των κοριτσιών. Φυσικά, δεν έλειψαν οι απογοητεύσεις για τα νέα χτενίσματα, τα κλάματα και τα νεύρα. Η ομάδα ειδικών του ριάλιτι είχε επιλέξει το κατάλληλο look για κάθε διαγωνιζόμενη, με βάση την επιδερμίδα, το πρόσωπο και τις γωνίες της. Για κάποιες οι αλλαγές θα ήταν ριζικές, για κάποιες άλλες όχι και τόσο.


Η Σουζάνα ήταν από τις κοπέλες που αντέδρασαν αρκετά έντονα, καθώς θα έπρεπε να ξυρίσει το μαλλί της και να το βάψει ξανθό. Η Μαρία από την άλλη, η οποία θα διατηρούσε το μήκος της, αλλά θα αποκτούσε αφέλειες, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη, γιατί ήθελε κάτι πιο... extreme.

Δεν ήταν λίγες, μάλιστα, αυτές που, ενώ στην αρχή ήταν πιο ψύχραιμες, λύγισαν στη διάρκεια του makeover, καθώς ένιωθαν τα μαλλιά τους να κονταίνουν... επικίνδυνα και να αλλάζουν χρώμα.


Όπως ήταν αναμενόμενο κατά τη διάρκεια του επειδοδίου το Τwitter πήρε... φωτιά. Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας ξεδίπλωσαν όλο το ταλέντο τους και σχολίασαν τα επίδοξα μοντέλα, αλλά και τις αντιδράσεις τους.


Δείτε το βίντεο και μερικά πετυχημένα tweets παρακάτω::


GNTM 2 | «Makeover» Η στιγμή της αποκάλυψης!


 
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης