Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το καυστικό σχόλιο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δεν έχει παιδεία»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το καυστικό σχόλιο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δεν έχει παιδεία»

Έξαλλοι στο Πρωινό με τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη χθεσινή δοκιμασία

2262
Τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM και ειδικά τη φράση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε παίκτρια όταν περνούσαν έξω από το Κοινοβούλιο: «είσαι μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων. Δώσ'τα όλα», σχολίασαν στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Γραμμέλη επIσήμανε ότι «μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων δεν λες σε ένα κορίτσι με το βρακί και το σουτιέν "δώσ' τα όλα". Είναι το σύμβολο της Ελληνικής Δημοκρατίας, να ηρεμήσουμε. Πού είσαι; Στη Βουλή των Ελλήνων μπροστά με το βρακί και το σουτιέν δώστα όλα; Τι να δώσει δηλαδή στη Βουλή των Ελλήνων;».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέσπασε λέγοντας: «Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει παιδεία, δεν έχει μόρφωση η κοπέλα. Κάθε άλλο από το να δείξεις πόσο αγαπάς το σώμα σου είναι αυτό. Αυτό είναι μια έκθεση κρεάτων μέσα στη μέση της Αθήνας. Είναι το πόσο χρησιμοποιούμε εμείς το ότι εσύ αγαπάς το σώμα σου για νούμερα τηλεθέασης. Μπροστά στους οδηγούς, σε κοινή θέα, είναι με τα εσώρουχα. Εγώ το βρίσκω φαλλοκρατικό και σεξιστικό».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Άλλο ένα παράδειγμα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει παιδεία"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης