Καλλιτέχνες κατά του Πάνου Καλίδη: «Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς»

Καλλιτέχνες κατά του Πάνου Καλίδη: «Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς»

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για την ομοφυλοφιλία προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media

Καλίδης για Μουζουράκη: «Παίρνει ναρκωτικά, πιστεύει στο δωδεκάθεο και  βρίζει την σημαία μας…»
«Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αμέσως προκάλεσε αντιδράσεις στα social media.


Γνωστοί Έλληνες έσπευσαν να κάνουν αναρτήσεις στα social media κατά των δηλώσεων του τραγουδιστή. Μετά τη Μαίρη Συνατσάκη σχετικές αναρτήσεις έκαναν οι Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς, Αντίνοος Αλμπάνης και η Δανάη Μπάρκα. Αρχικά ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε μέσω InstaStory ένα μήνυμα προς τον Πάνο Καλίδη γράφοντας: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα»!


Η Αθηνά Οικονομάκου πήρε θέση γράφοντας στο Instagram. «Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Κουπεπέ»! Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τα λεγόμενα του τραγουδιστή, γράφοντας:


«Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω! Ρε Πάνο;; Γιατί ρε Πάνο;; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από εμάς ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία σου τραγούδια ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο»;


Η ηθοποιός Δανάη Μπάρκα ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ξέσπασε κατά του.

«Σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά είμαι άνθρωπος και έχω υπάρξει «παιδί κάποιου». Βασιζόμενη σ αυτό θα πω στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους ΑΓΑΠΗ και μόνο έτσι θα γίνουν καλοί, δημιουργικοί και δυνατοί άνθρωποι. Να είναι στηρίγματα για εκείνα και να τους οδηγούν προς το φως. Στα παιδιά που μπορεί να νιώθουν ότι είναι κάτι «διαφορετικό» από τους άλλους θα πω να είναι χαρούμενα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί από όλους. Αγαπήστε αυτή την διαφορά, βρείτε την γοητεία σε αυτήν και ορμήξτε στη ζωή για να είστε χαρούμενοι όπως γουστάρετε. Στον τύπο που κρατάει όπλο σε αφίσα μπουζουκιών και μεγαλώνει παιδιά έχοντας ομοφοβικές απόψεις. Θα πω ένα πράγμα: Κρίμα!», έγραψε.


Δείτε τις αναρτήσεις τους: 


almpnoiskalia
moutsinaskalidis
unoikonomakounamed-file


Κλείσιμο
Mparka
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης