Η τραγουδίστρια των Boney M έκανε αποκαλύψεις στον Νίκο Κοκλώνη για τις εντάσεις στις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη του γκρουπ

Η τραγουδίστρια των Boney M έκανε αποκαλύψεις στον Νίκο Κοκλώνη για τις εντάσεις στις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη του γκρουπ

Ντυμένοι στα κόκκινα, με θεαματικά σύνολα με παγιέτες, εισέβαλλαν στο πλατό του It’s Show Time το βράδυ του Σαββάτου τα μέλη των Boney M, με… αρχηγό το ιδρυτικό μέλος και βασική φωνή του γκρουπ, τη τζαμαϊκανή ντίβα της ντίσκο,Liz Mitchell.

koklonis_ar
Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε με θέρμη τη θρυλική μπάντα που έκανε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 1970. Οι Boney M μίλησαν με ενθουσιασμό για την επίσκεψή τους στην Ελλάδα και τη συμμετοχή τους στο It’s Show Time και αμέσως μετά τραγούδησαν τη μεγάλη τους παγκόσμια επιτυχία, Daddy Cool. Για μια ακόμα βραδιά το It'sShowTime έκανε αίσθηση με τον Κοκλώνη να φιλοξενεί ένα διάσημο γκρουπ παγκοσμίου φήμης, σε μια ανατρεπτική εμφάνιση.

Η Liz Mitchell κάθισε στην «πολυθρόνα εξομολόγησης» του Νίκου Κοκλώνη και μίλησε για όλα: εξήγησε το πόσο της αρέσει να χορεύει με τον κόσμο, υπερασπίστηκε τα στραφταλιζέ ρούχα των 70s που έχουν επιστρέψει στη μόδα και η ίδια αγαπά να φορά και μίλησε για το λόγο που το διάσημο γκρουπ είχε έρθει σε ρήξη και πολλά μέλη του αποχώρησαν παρά τη μεγάλη επιτυχία. Η Mitchell εξομολογήθηκε στον Νίκο πως όταν έγινε γνωστό πως ο Bobby Farrell, που όλοι θεωρούσαν πως ήταν ο βασικός τραγουδιστής του γκρουπ, αποκαλύφθηκε πως είχε ελάχιστη συμμετοχή στην ερμηνεία των τραγουδιών (είχε δημιουργηθεί σάλος όταν έγινε γνωστό πως στην πραγματικότητα την ανδρική φωνή την ηχογραφούσε στο στούντιο ο παραγωγός του γκρουπ, Frank Farian) δημιουργήθηκαν μεγάλες εντάσεις ανάμεσά τους και η μπάντα αποφάσισε να χωριστεί.

«Ήταν εκεί το 1982- 1983», του είπε. Στη συνέχεια η Mitchell απέδειξε τη μεγάλη της αγάπη στο χορό και τους κεφάτους ρυθμούς, όταν μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη χόρεψε το «Βρε μελαχρινάκι, με πότισες φαρμάκι». Λίγο πριν αποχωρήσουν από το πλατό του It’s Show Time, η Liz Mitchel φώναξε στη σκηνή τα άλλα μέλη του γκρουπ και όλοι μαζί τραγούδησαν μια ακόμα μεγάλη τους επιτυχία, το Rasputin.

Το γκρουπ φαινόμενο που βρέθηκε στην Ελλάδα αποκλειστικάκαι μόνο για τα γυρίσματα του It’sShowTime, φιλοξενήθηκε σε ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, το NJV AthensPlaza.



koklonis2
koklonis1
koklonis3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης