Κι όμως: Το κοινό έδιωξε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Survivor!

Κι όμως: Το κοινό έδιωξε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Survivor!

Η γνωστή παρουσιάστρια έπρεπε να βρεθεί απέναντι σε τους ιδιαίτερα δημοφιλείς Νάσο Παπαργυρόπουλο και Στέλιο Κρητικό για να λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές

Μπορεί να την γλίτωσε τις προηγούμενες τέσσερις φορές που είχε βρεθεί στη θέση της υποψήφιας για αποχώρηση, όχι όμως και την πέμπτη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρέτησε συμπαίκτες, αντιπάλους και Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα, καθώς το κοινό αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα της...

Η γνωστή παρουσιάστρια έπρεπε να βρεθεί απέναντι σε τους ιδιαίτερα δημοφιλείς Νάσο Παπαργυρόπουλο και Στέλιο Κρητικό για να λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές, με τους άλλους δύο συνυποψηφίους να δείχνουν τη δυναμική τους για το μέλλον.

Τουλάχιστον όμως, η Κωνσταντίνα επιστρέφει αρκετά κιλα ελαφρύτερη στην πατρίδα, κάτι που είχε τονίσει εξαρχής ότι ήθελε να καταφέρει!

ΣΧΟΛΙΑ (7)

alice

Κωνσταντίνα = η νικήτρια της καρδιάς μας

πέμπτη

και φαρμακερή ... ο Ιεραπόστολος κι ο Παπαστρούμφ τη γλύτωσαν, να δούμε πότε θα ξαποστείλουμε και τον Μουχρούτσο !

Gio

Επιτέλους, να γλυτώσει η κοπέλα από το σανίδι, την πείνα, τη λάσπη του νερού και των γύρω της ... Welcome back Κωνσταντίνα στο κρεβατάκι σου και στις ταβέρνες σου, προσοχή μην ξαναπάρεις τα κιλά που έχασες και σε ξαναστείλουν στον Αγιο Δομίνικο γιατί σε περιμένει ο Χάρος !!

xaxaxa

κορυφαίο!! :)

sales

Το ότι άρεσε σε ένα χοντρό γερο δεν πάει να πει ότι είναι συμπαθής. Μια Αταλάντη και αμόρφωτη που της άρεσε το opel escort παραμένει.

@@

Η Κωνσταντινα δεν ειναι ουτε αταλαντη ουτε αμορφωτη. Τελειωσε φιλολογια .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης