Eurovision 2017: «Κλαίει» όλο το twitter με τα ρούχα της παρουσιάστριας

Eurovision 2017: «Κλαίει» όλο το twitter με τα ρούχα της παρουσιάστριας

#eurovisiongr «Στο γάμο της κόρης, της κουμπάρας του μπατζανάκη της γειτόνισσας στα Κιούρκα» - «Οκ, έχετε οικονομική κρίση, αλλά το ρούχο αυτό είναι ανεκδιήγητο» - Αυτά είναι μερικά από τα tweets που «στόλισαν» την Έλενα Μπουζαλά

Eurovision 2017: «Κλαίει» όλο το twitter με τα ρούχα της παρουσιάστριας
Πιο πολύ και από τα υποψήφια τραγούδια για την Eurovision συζητήθηκε στα social media, το βράδυ της Δευτέρας, η εμφάνιση της παρουσιάστριας του ελληνικού τελικού, Έλενας Μπουζαλά.

Το ρούχο που επέλεξε να φορέσει η παρουσιάστρια σχολιάστηκε, όχι και τόσο κολακευτικά, από πολλούς χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, με τον χαρακτηρισμό «κιτς» να συνοδεύει σχεδόν κάθε ανάρτηση.

Κλείσιμο
Σαν να μην έφτανε το «φτωχό» σκηνικό, η αργή πλοκή και η απειρία της παρουσίασης των «εκλεκτών» που βρέθηκαν στο «τιμόνι» χτες, η κάκιστη, ομολογουμένως, στιλιστική επιλογή της κυρίας στο πλευρό του Αντώνη Λουδάρου «έσπασε ταμεία» στο twitter.
 









Η «πέτρα του σκανδάλου»




Παρά τον χαμό που έγινε, η Έλενα προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Σε ανάρτηση που έκανε, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα backstage της βραδιάς και, απευθυνόμενη στη σχεδιάστρια του ρούχου, έγραψε στη λεζάντα: «Λένα Κατσανίδου το σύνολο ήταν αυτό που έπρεπε»!



Ποια είναι η Έλενα Μπουζαλά
 

Η δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά μεγάλωσε στην Τρίπολη, τελείωσε τη γυμναστική ακαδημία στη Θεσσαλονίκη και κατευθείαν ήρθε στην Αθήνα το 1994 στο κέντρο αθλητικού ρεπορτάζ. Δούλευε ταυτόχρονα με τη σχολή και το πρώτο της κείμενο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Κέρδος» με θέμα τη Formula 1. Πρώτη φορά βγήκε στην τηλεόραση στην  ΕΡΤ το 2006, κάνοντας αθλητικά δελτία ειδήσεων. 

Έχει πάει σε δύο Ολυμπιάδες, Πεκίνο και Λονδίνο, και έχει φορέσει ξένα μετάλλια σε συνεντεύξεις αθλητών. Δεν έχει διακριθεί σε κάποιο άθλημα, αν και έχει παίξει λίγο βόλεϊ, έχει κόκκινη ζώνη στο Tae Kwon Do, είναι σκοπεύτρια της ομάδας του Παναθηναϊκού και παίζει όσο τένις θυμάται από τα φοιτητικά της χρόνια. Έχει δουλέψει, επίσης, σε εφημερίδες και περιοδικά. 











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης